Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Survivor: «Σφαγή» πριν από την ένωση των δύο ομάδων: Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Newsbomb

Survivor: Αποκαλυπτικό ήταν το επεισόδιο της Τρίτης του Πάσχα του Survivor Τέσσερις παίκτες από τους «Διάσημους» βρίσκονται πλέον στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού, καθώς είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση – Χωρίς την Ειρήνη Παπαδοπούλου βρίσκονται πλέον οι «Διάσημοι» μετά την ανακοίνωση της οικειοθελούς αποχώρησής της – Επέστρεψε στην ομάδα των «Μαχητών» ο Μάριος Ιωαννίδης.

Γεμάτο ανατροπές ήταν το πρώτο επεισόδιο του Survivor μετά το Πάσχα. Εκτός από την οικειοθελή αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου που είδαμε στην αρχή του επεισοδίου, είχαμε και μια επιστροφή! Ο Μάριος Ιωαννίδης, μπορεί να πονά και να μην έχει αναρρώσει πλήρως μετά τον τραυματισμό του από το τροχαίο των «Μαχητών» ωστόσο πήρε την απόφαση να επιστρέψει. Παρά το διάστημα ανάρρωσης που έδιναν οι γιατροί, που είχε οριστεί στον ένα μήνα, ο Μάριος Ιωαννίδης, δεν άντεξε μόνος του στο νοσοκομείο και πεθύμησε να επιστρέψει στα αγωνίσματα του Survivor.

«Δεν είμαι 100% καλά. Αλλά στους τοίχους το νοσοκομείου που ήμουν σε ένα δωμάτιο κλειστό, ήταν πολύ χειρότερο για την ψυχή μου. Αποφάσισα να φύγω από αυτό. Τρελάθηκα πραγματικά. Οι γιατροί έλεγαν ένα μήνα και, εγώ σε 15 μέρες νιώθω καλά. Μπορεί να μην είμαι ακόμα έτοιμος να τρέξω, αλλά δεν άντεξα, είναι και Πάσχα, δεν ήθελα να το περάσω μόνος μου» είπε κατά τη διάρκεια του «Συμβουλίου του Νησιού». Μάλιστα, εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκινημένος, λέγοντας πως είναι η πρώτη φορά που μπορεί να κλάψει στο Survivor.

«Είχα περιθώριο να γίνω καλύτερα. Νομίζω η χαρά που παίρνω τώρα είναι το καλύτερο φάρμακο. Μου έχουν λείψει πολύ αυτές οι στιγμές. Μου έχουν λείψει τα παιδιά και η ομαδάρα μου. Τα χαμόγελα και οι τσακωμοί μας. Μου έχουν λείψει αυτά που περνούσαμε. Τα έπαθλα δεν περνάνε καθόλου μπροστά σε αυτά που έχουμε πάρει μέσα μας» είπε ο Μάριος Ιωαννίδης συγκινημένος που είδε ξανά τα πρόσωπα της ομάδας του, αλλά και την νέα για εκείνον προσθήκη του Γιάννη Σπαλιάρα.

«Δεν είμαι σίγουρα 100% έτοιμος. Αλλού υπολογίζαμε το πρόβλημα. Γλίτωσα μια επέμβαση που θα έκανα με πολύ ισχυρά φάρμακα. Δεν ήταν τόσο απλά όσο τα νομίζαμε, αλλά νιώθω καλά και ότι σε λίγες ημέρες θα αγωνιστώ με το 100% του εαυτού μου, αυτό θα προσπαθήσω» ανέφερε τέλος.

Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Η μεγάλη ήττα από τους «Μαχητές», στο αγώνισμα της ασυλίας, οδήγησε τους «Διάσημους» στην ψηφοφορία για αποχώρηση τριών παικτών. Ωστόσο, οι παίκτες τελικά που έχουν τεθεί στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού είναι τέσσερις, καθώς ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Λάουρα Νάργες συγκέντρωσαν και οι δύο από τρεις ψήφους κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας.

Ο Γιώργος Χρανιώτης, ο οποίος κέρδισε την πρώτη ατομική ασυλία ψήφισε τον Κώστα Κοκκινάκη.

Κορυφαία στιγμή του… δράματος το δίλημμα που αντιμετώπισε ο Μπο, ο οποίος έχοντας κερδίσει την προσωπική ασυλία, ήταν αναγκασμένος να προτείνει την Ευρυδίκη Βαλαβάνη ή τον Λάμπρο Χούτο. Τελικά υπέδειξε τον πρώην ποδοσφαιριστή, καθώς δεν... τόλμησε να επιλέξει την αθλητικογράφο.

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις για το Survivor