Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Survivor: «Βόμβα» με την ασυλία - Δεν την κερδίζει ο Ντάνος και δεν πάει απευθείας στον ημιτελικό!

Newsbomb

Survivor:Λίγες ημέρες απομένουν για την ολοκλήρωση του Survivor και τα spoilers και οι διαρροές δίνουν και παίρνουν σε τέτοιο βαθμό, που πια κανείς δεν μπορεί να τα παρακολουθήσει!

Θυμίζουμε ότι την Κυριακή (02/07/2017) τέσσερις από τους παίκτες θα αγωνιστούν για την τελευταία ασυλία του Survivor. Κι αυτό διότι ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης εξασφάλισε την πρώτη ασυλία κι έτσι δεν θα αγωνιστεί!

Τρεις «Μαχητές» κι ένας «Διάσημος» θα παλέψουν σκληρά για τη νίκη! Άλλωστε, ο νικητής θα εξασφαλίσει αυτομάτως την παρουσία του στον ημιτελικό του reality επιβίωσης.

«Ετοιμαζόμαστε για τον δεύτερο αγώνα ασυλίας. Τον τελευταίο αγώνα του φετινού Survivor», αναφέρει ο Μάριος.

«Δεν ξέρω τι να πρωτοσκεφτώ αυτή τη στιγμή. Μου έχει έρθει πραγματικά πολύ ξαφνικό το ότι τελείωσε», δηλώνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για το Survivor

Ο Γιάννης Σπαλιάρας, από την πλευρά του, τονίζει: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Θα δώσουμε ό,τι έχουμε στο τελευταίο παιχνίδι».

«Ευελπιστώ να είμαι εγώ αυτός που θα πάει στον τελικό», λέει ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Και ενώ όλα τα spoilers ήθελαν τη δεύτερη ατομική ασυλία και την απευθείας πρόκριση στον ημιτελικό να την παίρνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος, μια πληροφορία της εκπομπής «Happy Day» του ALPHA έρχεται να ανατρέψει όλα τα δεδομένα!

Δείτε ποιος θα αποχωρήσει και ποιος θα κερδίσει τη δεύτερη ασυλία, σύμφωνα πάντα με την εκπομπή, στο παρακάτω βίντεο: