Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Survivor τελικός: Η ατάκα του Σάκη Τανιμανίδη που έγραψε… ιστορία! (vid)

Newsbomb

Survivor τελικός: Στην τελική ευθεία βρίσκονται πλέον ο Survivor 2017, οι οποίοι διεκδικούν σήμερα, Τετάρτη (05/07/2017) το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ. Ποιος θα είναι τελικά ο μεγάλος νικητής του Survivor 2017; Υπομονή μέχρι το βράδυ!

Αργά το βράδυ της Τρίτης (04/07) ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν ο μεγάλος… άτυχος του ημιτελικού του Survivor, καθώς συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους από την ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε και έμεινε εκτός τελικού, με τους Γιώργο Αγγελόπουλο και Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, να μένουν στην… κούρσα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο γνωστό reality επιβίωσης.

Η χθεσινή βραδιά του ημιτελικού στο ανοιχτό θέατρο του άλσους Βεΐκου ήταν φαντασμαγορική! Βίντεο που προβλήθηκαν για πρώτη φορά, αστεία στιγμιότυπα των παικτών και των δύο ομάδων αλλά και συγκινητικές στιγμές «έντυσαν» τη χθεσινή βραδιά.

Ήταν λίγο πριν από τη 01:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν ο παρουσιαστής του Survivor ανακοίνωσε τα δύο ονόματα των παικτών που περνούν στον τελικό. Μάριος Πρίαμος και Γιώργος Αγγελόπουλος οι μεγάλοι νικητές του ημιτελικού. Στο θέατρο του άλσους Βεΐκου επικράτησε πανικός. Ειδικά τη στιγμή της ανακοίνωσης του ονόματος του Γιώργου Αγγελόπουλου!

Ο ίδιος πανηγύρισε σεμνά τη νίκη του, πλησιάζοντας το κοινό που παρακολουθούσε ζωντανά τον ημιτελικό! Ωστόσο, η ατάκα του Σάκη Τανιμανίδη, προκειμένου να καθίσουν όλοι οι παίκτες στη θέση τους… έγραψε ιστορία.

Ποια ήταν αυτή; «Θα αγαπηθούμε όλοι στη συνέχεια» είπε! Δείτε το βίντεο που ακολουθεί!

Δείτε εδώ όλα τα νέα του Survivor