Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Survivor spoiler: Ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα (15/04) το έπαθλο;

Newsbomb

Survivor 2018 διαρροή - spoiler: Ένα ιδιαίτερα ανατρεπτικό επεισόδιο του Survivor2 ξεκινάει σε λίγες ώρες – Ο σοβαρός τραυματισμός του Νικόλα Αγόρου, οι αινιγματικές δηλώσεις της Όλγας Φαρμάκη που ίσως να «μαρτυρούν» αποχώρησή της από το παιχνίδι και η ομάδα που θα κερδίσει το έπαθλο άνεσης.

Με αγωνία περιμένουν το σημερινό (15/04/2018) επεισόδιο του Survivor 2 οι λάτρεις του reality επιβίωσης, καθώς, όπως φαίνεται στο trailer, αναμένονται μεγάλες εκπλήξεις.

Οι παίκτες των δύο ομάδων του Survivor θα αγωνιστούν σήμερα, Κυριακή, για ένα ακόμη αγώνισμα άνεσης. Τόσο οι «Διάσημοι» όσο και οι «Μαχητές» θα πέσουν με πάθος στο στίβο μάχης για να κερδίσουν ένα από τα πιο αγαπημένα έπαθλα των παικτών.

Ωστόσο, τα πράγματα, όπως φαίνεται στο trailer, δεν θα κυλήσουν ομαλά. Ο Νικόλας Αγόρου θα τραυματιστεί σοβαρά την ώρα του αγωνίσματος, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει με φορείο από το στίβο μάχης. Μάλιστα, οι παίκτες και των δύο ομάδων φαίνονται ιδιαίτερα σοκαρισμένοι από τον τραυματισμό του Αγόρου.

Ωστόσο, ο αγώνας θα συνεχιστεί παρά την απουσία του παίκτη των «Μαχητών».

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για το Survivor

Ένας νέος συναρπαστικός αγώνας επάθλου έρχεται σήμερα, Κυριακή (15/04/2018) στο Survivor 2.

Ποια ομάδα θα καταφέρει να επικρατήσει;

Παράλληλα, το ερώτημα που αναμένεται να απαντηθεί σήμερα είναι αν τελικά θα αποχωρήσει μετά τις φήμες, η παίκτρια των «Διασήμων», Όλγα Φαρμάκη.

Οι απαντήσεις απόψε, στις 9:00 το βράδυ, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Δείτε το trailer