Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πλειστηριασμοί: Συγκλονίζει συνταξιούχος που της παίρνουν το σπίτι για χρέος 15.000 ευρώ (vid)

Newsbomb

Στο «σφυρί» η πρώτη κατοικία συνταξιούχου - Τα «κοράκια» της παίρνουν στο σπίτι - «Μου κατάσχουν το σπίτι για 15.000 ευρώ» καταγγέλλει η γυναίκα - Συγκλονίζει με τα όσα αποκαλύπτει

Για χρέος 15.000 ευρώ κατάσχεται η πρώτη κατοικία, ένα υπόγειο διαμέρισμα 43 τμ. μιας συνταξιούχου, όπως εξήγησε η ίδια στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η συνταξιούχος το χρέος της στην Εφορία είναι 10.000 ευρώ και οι τόκοι 5.000, ενώ οι 2.000 ευρώ είναι από λάθος της Εφορίας, το οποίο δεν έχει αποκατασταθεί και δεν έχει σβηστεί το χρέος. Να σημειωθεί ότι, η αντικειμενική αξία του σπιτιού είναι 20.000 ευρώ.

Παράλληλα, όπως δήλωσε σήμερα, Δευτέρα (04/12/2017), γίνονται κρατήσεις από τη σύνταξή της, η οποία πιστώνεται σε ακατάσχετο λογαριασμό.

Πλέον η 65χρονη γυναίκα έχει εγκαταλείψει το σπίτι της και φιλοξενείται σε οικείους της, ενώ λόγω του ότι ο πλειστηριασμός θα γίνει ηλεκτρονικά, αγνοεί το χρόνο πραγματοποίησής του.

«Δεν μπορώ να βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη το πρωί και να με φτύνω. Δεν με έφτυσα 65 χρόνια. Δεν θα με φτύσω τώρα. Στην κατάσταση που είμαι εγώ σήμερα είναι ο διπλανός μου, είναι όλοι» είπε η συνταξιούχος προκαλώντας ρίγη συγκίνησης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της εκπομπής τόνισε πως δεν πρόκειται να πλειστηριαστεί το σπίτι.