Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σαμαράς: Η Πυροσβεστική κατέβαλε μια υπεράνθρωπη προσπάθεια

Newsbomb

Οι πυροσβέστες είναι το πρότυπο για το μέλλον της χώρας, τόνισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά την επίσκεψή του στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος.

Ο Αντώνης Σαμαράς διαμήνυσε ότι «η πατρίδα μας μπορεί να πάει μπροστά μόνο όταν ο καθένας και η καθεμιά πράττει το καθήκον του». Παράλληλα, επανέλαβε τη δέσμευσή του για επίλυση του μισθολογικού των ενστόλων.

Συγκεκριμένα, κατά την επίσκεψή του στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, στο Χαλάνδρι, ο πρωθυπουργός εξέφρασε τις προσωπικές του ευχαριστίες στους πυροσβέστες για το έργο τους και δεσμεύτηκε για ενίσχυση του Πυροσβεστικού Σώματος, καθώς και για την επίλυση των μισθολογικών προβλημάτων των εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας.

Κατά την ομιλία του, στην παρουσίαση των αποτελεσμάτων της φετινής αντιπυρικής περιόδου, ο κ. Σαμαράς μίλησε για το τέλος της κρίσης, χαρακτηρίζοντας τους πυροσβέστες ως πρότυπο για το μέλλον.

Ειδικότερα, είπε: «Η πατρίδα μας μπορεί να πάει μπροστά μόνο όταν ο καθένας και η καθεμία πράττει το καθήκον του. Τότε, θα προχωρήσουμε μπροστά και αφήνουμε στο τέλος αυτής της κρίσης, που περνάμε αυτή τη στιγμή, τα δύσκολα οριστικά πίσω μας, στο παρελθόν. Υπάρχει ένα μέλλον που ανοίγει διάπλατα μπροστά μας και εσείς είστε το παράδειγμα που μπορεί σήμερα ένας νέος Έλληνας και μια νέα Ελληνίδα να ακολουθήσει».