Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάνος Σκουρλέτης: «Θα συγκρουστούμε με τα συμφέροντα μέχρις εσχάτων»

Newsbomb

Όχι, δεν πρόκειται για μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης! Το Newsbomb.gr έθεσε στον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη πολύ συγκεκριμένα ερωτήματα.

Της Σόνιας Χαϊμαντά

Ο Πάνος Σκουρλέτης, εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ απαντά στο πώς βλέπουν οι ξένοι ηγέτες τον ΣΥΡΙΖΑ και για το «ποιος επιτέλους άλλαξε;»

Έκανε τη μεγάλη στροφή το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ή μεταστράφηκε η στάση των ξένων χωρών;

Μιλά για τις ιερές συμμαχίες στο δρόμο προς τις εκλογές, την πιθανότητα κατάκτησης της αυτονομίας, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το «σκίσιμο» του Μνημονίου, τη σύγκρουση με τα συμφέροντα και το μέλλον της Πολιτικής Υγείας.

Ο Πάνος Σκουρλέτης αποκαλύπτει τους λόγους της ολικής επαναφοράς στο δρόμο της λογικής των ξένων ηγετών που επιτέλους μπήκαν στον κόπο να γνωρίσουν ποιος είναι πραγματικά ο ΣΥΡΙΖΑ. Ξεκαθαρίζει ότι εντός του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει διαχρονικά μία κουλτούρα δημοκρατίας και διαλόγου, που δεν είναι κατανοητή σε ανθρώπους που δεν προέρχονται από το χώρο της Αριστεράς.

Αποσαφηνίζει ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σκοπεύει να «δείξει τα αδιέξοδα της πολιτικής» και να πιέσει για το «τέλος αυτής της πολιτικής» μέσω της «ανατροπής της κυβέρνησης».

Και τέλος δείχνει τα δόντια του στα συμφέροντα, με τα οποία υπόσχεται, δεσμεύεται να συγκρουστεί, προκειμένου η χώρα να περάσει στο δρόμο της αρετής και της ισονομίας.

Όσο για την πολιτική Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, είναι σαφής: Στο βαθμό που θα φύγουν από τη μέση οι επίορκοι της δημόσιας υγείας θα αποκατασταθεί η ανθρωπιστική κρίση, ενώ θα αποκατασταθούν εξαιρετικά υγιείς εγχώριες Φαρμακοβιομηχανίες που πλήττονται από τις Πολιτικές της ευνοιοκρατίας υπέρ ξένων και ύποπτων κέντρων παραγωγής φαρμάκων.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Πάνου Σκουρλέτη