Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ματθαιόπουλος: Απαιτούμε άμεση προσφυγή στις κάλπες (vid)

Newsbomb

«Η πολυδιαφημισμένη έξοδος από το μνημόνιο αποτέλεσε για την συγκυβέρνηση τον επικοινωνιακό βραχίονα στην προσπάθεια της να παραμείνει στην εξουσία και να εξαπατήσει τους Έλληνες ψηφοφόρους που τόσα χρόνια έχει εξαθλιώσει με τα μνημονιακά της μέτρα».

Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή και προσθέτει: «Η Ευρώπη όμως γνωρίζει πολύ καλά πως η έξοδος από το μνημόνιο και το τέλος της εφαρμογής των μέτρων είναι κάτι εκτός διαπραγμάτευσης από τους τοκογλύφους, που στο πρόσωπο του πρωθυπουργού βλέπουν ένα εργαλείο που επιτέλεσε τον σκοπό του κι οδεύει προς... απόσυρση. Μοναδικό μέλημα των τραπεζιτών που εξουσιάζουν τη χώρα μας είναι η αντικατάσταση του Σαμαρά από έναν εξίσου πρόθυμο πρωθυπουργό που, αντικαθιστώντας τον, θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα εφαρμογής των "μεταρρυθμίσεων"».

Και καταλήγει: «Ο μνημονιακός πρωθυπουργός έχει αντιληφθεί ότι εγκαταλείπεται από τους μέχρι πρότινος προστάτες του (διεθνείς τοκοφλύφοι, καναλάρχες, εγχώριοι τραπεζίτες) και με ανούσια νομοσχέδια και τροπολογίες προσπαθεί να ανατρέψει το εις βάρος του αρνητικό κλίμα. Διανύουμε τις τελευταίες ημέρες της χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου και αυτές οι νομοθετικές "πρωτοβουλίες" δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια ύστατη προσπάθεια παραμονής στην εξουσία με δήθεν ευνοϊκές παραχωρήσεις προς τους υπερφορολογημένους Έλληνες που εξαθλιώνονται από τα μνημόνια. Η λύση είναι μία: άμεση προσφυγή στις κάλπες και καταγγελία του μνημονίου από μια εθνική και ανεξάρτητη κυβέρνηση».

Παράλληλα, ο βουλευτής Σερρών της Χρυσής Αυγής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος έκανε την ακόλουθη σχετική δήλωση: «Η συγκυβέρνηση αφού εξάντλησε κάθε περιθώριο στήριξης από τους διεθνείς τοκογλύφους οδεύει τώρα προς την ολοκληρωτική κατάρρευσή της. Δυστυχώς όμως μαζί της καταρρέει και μια ολόκληρη κοινωνία, η οποία υποφέρει καθημερινά από τα δυσβάσταχτα μνημονιακά δεσμά. Απαιτούμε την άμεση προσφυγή στις κάλπες για να αποφασίσει ελεύθερα ο Ελληνικός Λαός για το μέλλον του».