Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η άγρια κόντρα Υψηλάντη - Κυριαζίδη με την Κωνσταντοπούλου

Newsbomb

Στα... ύψη ανέβηκε το πολιτικό θερμόμετρο στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης την περασμένη Τετάρτη (19/11/2014), με έντονους λεκτικούς διαξιφισμούς ανάμεσα στους βουλευτές της ΝΔ, Βασίλη Υψηλάντη και Δημήτρη Κυριαζίδη με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Αφορμή στάθηκε η συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης που προβλέπει ευνοϊκή ποινική μεταχείριση για καεοτηγορουμένους ή υπόπτους οικονομικών εγκλημάτων σε βάρος του δημοσίου, εφόσον επιστρέψουν το σύνολο του ποσού που υπεξαιρέθηκε.

Η αντιπαράθεση ξεκίνησε αρχικά με την έντονη αντίδραση του εισηγητή της ΝΔ, Βασίλη Υψηλάντη κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου, καθώς εισέπραξε ως υποτιμητικά τα σχόλια της, για την ομιλία του στην Επιτροπή.

«Δεν μπορεί να προσβάλλει συναδέλφους και πρέπει να μάθει ότι δεν είναι το φαινόμενο της ελληνικής κοινωνίας. Θα την καταγγείλω στον πρόεδρο της Βουλής για τις προσβολές της προς τους βουλευτές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Υψηλάντης , καλώντας την κ. Κωνσταντοπούλου να ζητήσει συγγνώμη.

«Δια του τραμπουκισμού δεν θα καταφέρετε τίποτα», του αντέτεινε η κ. Κωνσταντοπούλου, προκαλώντας νέα αντίδραση του κ. Υψηλάντη.

Το βίντεο είναι ενδεικτικό του τι ακολούθησε...