Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι πολίτες ζητούν: «Αλέξη, τα λαμόγια φυλακή» (vid)

Newsbomb

Με χαμόγελο υποδέχτηκαν ο νέος πρωθυπουργός της χώρας, Αλέξης Τσίπρας, και ο στενός συνεργάτης του και πλέον βουλευτής, Νίκος Παππάς, την προτροπή ενός πολίτη να κλείσουν τα «λαμόγια» στη φυλακή.

Καθώς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ περνούσε την πύλη του Προεδρικού Μεγάρου λίγο πριν από τις 16:00, για να συναντήσει τον Κάρολο Παπούλια, ένας πολίτης από τους συγκεντρωμένους, οι οποίοι χειροκροτούσαν τον Αλέξη Τσίπρα, φώναξε: «Αλέξη, τα λαμόγια φυλακή». Απευθυνόμενος στη συνέχεια στο Νίκο Παππά, ο πολίτης επανέλαβε: «Νίκο, τα λαμόγια στη φυλακή».

Η επιμονή του πολίτη φανερώνει τη βαθιά ανάγκη του ελληνικού λαού για ισονομία και κοινωνική δικαιοσύνη, αίσθημα που λεηλατήθηκε βάναυσα από τις κυβερνήσεις της διαπλοκής, του ρουσφετιού και του βολέματος των «ημετέρων».

Οι προεκλογικές διακηρύξεις του ΣΥΡΙΖΑ, για πάταξη της διαφθοράς, του λαθρεμπορίου και της φοροδιαφυγής, μετά το σχηματισμό κυβέρνησης με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, πρέπει να αποτελέσουν άμεση προτεραιότητα, ώστε να δικαιωθούν οι ελπίδες των χιλιάδων οργισμένων πολιτών, που εμπιστεύθηκαν τον Αλέξη Τσίπρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2015