Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παππάς: Θέμα εσωτερικής πολιτικής οι 100 δόσεις

Newsbomb

Την άποψη ότι ο λαός έχει κουραστεί να του σερβίρουν θριάμβους και να βιώνει πανωλεθρίες εξέφρασε σήμερα, Κυριακή (22/02) ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς.

Ο κ. Παππάς μιλώντας στο MEGA έκανε λόγο για μία διαπραγμάτευση η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ πρόσθεσε πως η λίστα που θα κατατεθεί τη Δευτέρα στους εταίρους θα περιλαμβάνει μεταρρυθμίσεις για το δημόσιο, τη φοροδιαφυγή και την ανθρωπιστική κρίση.

«Αυτή τη στιγμή έχουμε μία μεταβατική περίοδο τεσσάρων μηνών. Δεν υπάρχει το e mail Χαρδούβελη με τα προαπαιτούμενά του» είπε ο κ. Παππάς εξαπολύοντας επίθεση στη ΝΔ.

«Διαμορφώνεται μία λίστα με μεταρρυθμίσεις αυτή τη στιγμή στις οποίες με τους εταίρους θα συμφωνήσουμε Δευτέρα-Τρίτη για να ξεκινήσουν οι κοινοβουλευτικές διαδικασίες», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με τον κ. Παππά η βρισκόμαστε στην αρχή της νέας φάσης κάνοντας λόγο για ένα μικρό βήμα, αλλά πάρα πολύ σημαντικό, όπως χαρακτηριστικά είπε, καθώς κινείται στην αντίθετη κατεύθυνση από τα βήματα που γίνονταν πριν.

«Κάθε μέτρο εδάφους θα κερδηθεί με κόπο» δήλωσε, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι θέματα της εσωτερικής μας κυριαρχίας δεν αποτελούν κομμάτι της διαπραγμάτευσης.

«Πήγαμε στις εκλογές με ασφυκτικό deadline σε σχέση με την 28η Φεβρουαρίου», ανέφερε ο υπουργός ο οποίος άφησε ανοικτό το θέμα του χρέους, υπογραμμίζοντας ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν θα κάνει μονομερείς ενέργειες για το χρέος εκτός αν αναγκαστεί.

Μεταξύ άλλων, υπογράμμισε πως θέματα εσωτερικής πολιτικής δεν μπαίνουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Ανάμεσα σε αυτά το θέμα των εργασιακών σχέσεων αλλά και οι 100 δόσεις.