Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση με τον Τσίπρα ζήτησε ο Θεοδωράκης (video)

Θωμάς Μόσχος Θωμάς Μόσχος

«Ενημέρωσα την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος, μαζί και τα στελέχη, για τις επαφές που είχα στο εξωτερικό. Για τα συμπεράσματα απ' αυτές τις πολλές συναντήσεις. Υπάρχουν ανησυχητικά μηνύματα στην Ευρώπη. Το βλέπουμε και στα δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου. Άλλα όλα αυτά νομίζω θα έχω τη δυνατότητα να τα πω και με τον Πρωθυπουργό, γιατί έχω ζητήσει μια συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα κι ελπίζω τις επόμενες ημέρες να τον δω και να του τα πω».

Τα παραπάνω δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, μετά το τέλος της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Σε ερώτηση αν έχει οριστεί κάποιο ραντεβού με τον Πρωθυπουργό, ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε ότι «δεν έχει οριστεί, αλλά φαντάζομαι θα οριστεί. Είναι το πρόγραμμά του πολύ βεβαρημένο. Θα περιμένουμε».

Παράλληλα, ο επικεφαλής του Ποταμιού χαρακτήρισε «ανησυχητικό μήνυμα την απόφαση 55 "ναι" στις αποφάσεις του Τσίπρα, 45 "όχι" στις αποφάσεις του Τσίπρα, από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ».

«Ελπίζουμε, αυτός ο διχασμός να μην επικρατήσει και στην κυβέρνηση. Αν και υπάρχουν σημάδια ότι υπουργοί της κυβέρνησης συμπεριφέρονται περισσότερο ως αρχηγοί συνιστωσών, παρά ως υπουργοί μιας εθνικής κυβέρνησης», πρόσθεσε.

«Εμείς θα βλέπουμε και θα αποφασίζουμε. Αν τα πράγματα βοηθούν τη χώρα να πηγαίνει μπροστά θα στηρίζουμε. Όποιος και να φέρνει την πρόταση. Αυτό θα κάναμε αν ήταν και η ΝΔ και οποιοσδήποτε. Δεν έχουμε τέτοια ταμπού. Ο κόσμος θέλει αποφάσεις. Θέλει σημαντικές αποφάσεις. Εάν λοιπόν έχουν διάθεση να φέρουν κάτι σημαντικό, να το δούμε, να το κρίνουμε», δήλωσε, απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα στηρίξει τα νομοσχέδια που θα φέρει προς ψήφιση στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ τις επόμενες ημέρες.