Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το σπαρακτικό «ευχαριστώ» μίας μητέρας στον Παναγιώτη Κουρουμπλή (video)

Newsbomb

Mε συγκλονιστικό τρόπο ευχαρίστησε τον υπουργό Υγείας, Παναγιώτη Κουρουμπλή, η μητέρα της μόλις 1,5 ετών Ραφαέλας, η οποία νοσηλεύεται μετά από το σοβαρό τραυματισμό που είχε σε τροχαίο στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Η μητέρα της μικρής γονάτισε με δάκρυα στα μάτια μπροστά στον υπουργό, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο νοσοκομείο και τον ευχαρίστησε, καθώς δόθηκε εντολή να μεταφερθεί το κοριτσάκι σε νοσοκομείο του εξωτερικού προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ενδονοσοκομειακή λοίμωξη.

Η υπόθεση της μικρής Ραφαέλας είχε συγκινήσει προ μηνών το πανελλήνιο. Τον περασμένο Οκτώβριο, το μόλις 9 μηνών τότε κοριτσάκι, τραυματίστηκε σοβαρότατα σε τροχαίο. Η μικρή υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και χρειάστηκε να υποβληθεί σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων αρχικά στο Νοσοκομείο Λάρισας και στη συνέχεια στο Ιπποκράτειο.

Το κοριτσάκι, όμως, προσβλήθηκε από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη, η οποία δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στους δημοσιογράφους η μητέρα της μικρής, ο υπουργός Υγείας επενέβη τέσσερις φορές για να επιτευχθεί η διασυνοριακή μεταφορά του μωρού, ενώ πλήρωσε και για τη ναύλωση του αεροσκάφους προκειμένου να μεταφερθεί η Ραφαέλα στη Γερμανία.

Πηγή βίντεο: Thestival