Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος: Θα προχωρήσουμε μαζί με τον Τσίπρα (video)

Newsbomb

Στήριξη στον Τσίπρα και σφοδρή επίθεση κατά των δυνάμεων της διαπλοκής εξαπέλυσε με δηλώσεις του ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων φεύγοντας από τη Βουλή - Την αποφασιστικότητα των ΑΝΕΛ να στηρίξει τον πρωθυπουργό και την εκλεγμένη από τον λαό κυβέρνηση, ψηφίζοντας το πολυνομοσχέδιο την Τετάρτη, προκειμένου να μην επιτρέψει το πραξικόπημα που σχεδιάζεται με ανατροπή της κυβέρνησης και αντικατάστασή της με «εθνικού σκοπού» ξεκαθάρισε ο Πάνος Καμμένος - Αποκάλυψε ότι θα μεταβεί στην ΕΣΗΕΑ και θα παραδώσει ονόματα δημοσιογράφων και ΜΜΕ που χρηματίζονταν από παράκεντρα του εξωτερικού.

Όπως είπε, οι ΑΝΕΛ με ομόφωνη απόφαση των οργάνων του κόμματος που συνεδρίασαν σήμερα, Τρίτη, (14/07/2015) θα ψηφίσουν μόνο όσα προβλέπονται στην απόφαση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών και όχι άλλα μέτρα. Διευκρίνισε, πάντως πως για την Τετάρτη «δεν υπάρχει πρόβλημα».

Την ίδια στιγμή, ο κ. Καμμένος κατέστησε σαφές ότι το κόμμα θα ταράξει στη νομιμότητα τις δυνάμεις της διαπλοκής οι οποίες συνεχίζουν το «πραξικόπημα» στο εσωτερικό της χώρας.

Για το συγκεκριμένο πραξικόπημα, το Newsbomb.gr έχει ήδη προβεί σε αποκαλύψεις με εκτενές ρεπορτάζ με τίτλο «Παίζουν τα... ρέστα τους οι νταβατζήδες και ετοιμάζουν «πραξικόπημα»!

O κ. Καμμένος έκανε λόγο για προσπάθεια πραξικοπήματος: «Είναι ομόφωνα αποδεχτό ότι προχθές το βράδυ έγινε ένα πραξικόπημα», δήλωσε.

«Ο πρωθυπουργός εκβιάστηκε να αποδεχτεί ένα κείμενο εντελώς διαφορετικό από το κείμενο που είχε ψηφίσει η Βουλή. Το πραξικόπημα συνεχίζεται και στην Ελλάδα. Επιθυμούν διακαώς να πέσει η κυβέρνηση ανατρέποντας ακόμη και την απόφαση του δημοψηφίσματος. Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει αυτό, να πέσει η κυβέρνηση», τόνισε κατηγορηματικά και συνέχισε:

«Οι ΑΝΕΛ στηρίζουμε την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, δεσμευόμαστε ότι θα ψηφίσουμε αυτά που συμφωνήσαμε στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών και μόνο και όχι οτιδήποτε άλλο επιβλήθηκε».

Δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί αυτό το παιχνίδι, το οποίο θέλει να μην αποφασίζουν οι λαοί αλλά κάποιοι στο Βερολίνο, συνέχισε, ενώ σε ερώτηση για την φημολογούμενη δημιουργία κυβέρνησης ειδικού σκοπού, απάντησε πως είναι αυτό που επιδιώκουν αυτοί που κάνουν το πραξικόπημα.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφους τι πρόκειται να ψηφίσει ο ίδιος είπε: «Για την Τετάρτη δεν υπάρχει κανένα θέμα».