Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015: Το προεκλογικό σποτ του Βασίλη Λεβέντη

Newsbomb

Με ένα σποτ, που προβάλλονται επιλεγμένα αποσπάσματα από ομιλίες και δηλώσεις πολιτικών προσώπων της χώρας από το 1974 έως και σήμερα, η Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη επιχειρεί να «φωτογραφίσει» τα πρόσωπα που οδήγησαν τη χώρα στη σημερινή της κατάσταση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σποτ δεν υπάρχει κάποια δήλωση του Βασίλη Λεβέντη ενώ στο σποτάκι «παρελαύνουν» οι Κωνσταντίνος Καραμανλής, Ανδρέας Παπανδρέου, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Κώστας Σημίτης, Κώστας Καραμανλής, Γιώργος Παπανδρέου, Αντώνης Σαμαράς, Αλέξης Τσίπρας, καθώς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Πάνος Καμμένος.

Το «κολάζ» δηλώσεων αναφέρει συγκεκριμένα: «Φίλη και φίλε, απευθύνομαι προσωπικά σε σένα. Επί 40 χρόνια εμείς σπαταλούμε και κλέβουμε με κάθε τρόπο. Και ο λαός και ο κάθε πολίτης ξεχωριστά, πληρώνει τις σπατάλες και τις κλεψιές που γίνονται, αυτό είναι η πραγματικότητα. Η Ελλάς, και το τονίζω αυτό, πολιτικά, αμυντικά, οικονομικά, πολιτιστικά, με απόλυτη ειλικρίνεια βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής και της χρεοκοπίας. Είναι χρέος της νέας γενιάς να κάνει μια νέα αρχή και να ψηφίσει Ένωση Κέντρου».

Δείτε το προεκλογικό σποτάκι της Ένωσης Κεντρώων στην παραπάνω gallery.