Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποτελέσματα εκλογών 2015: Χατζηνικολάου σε Άδωνι: Τα σκ....τε! (vid)

Newsbomb

Έχασε τα λόγια του ο Άδωνις Γεωργιάδης, όταν ο Νίκος χατζηνικολάου, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το exit poll στο Star, του είπε αφοπλιστικά, αναφερόμενος στην ήττα της Νέας Δημοκρατίας: «τα σκα....τε»!

«Πάντως αυτοί (ο ΣΥΡΙΖΑ) κατάφεραν να ψηφίσουν μνημόνιο, να υπογράψουν μνημόνιο, και απ’ ό,τι φαίνεται κερδίζουν τις εκλογές. Εσείς πώς καταφέρατε την προηγούμενη φορά και να μειώσετε τα ελλείμματα, και να κάνετε πρωτογενή πλεονάσματα και στο τέλος τα σκ....τε» είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου, αναφορικά με τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

«Η Νέα Δημοκρατία ενδιαφέρεται για τη χώρα και όχι για τις καρέκλες» είπε ο κ. Γεωργιάδης, για πάρει νέα απάντηση από τον κ. Χατζηνικολάου. «Ακόμα και ο Γιώργος Παπανδρέου το κατάφερε», καθώς μετά την υπογραφή του πρώτου μνημονίου κέρδισε τις αυτοδιοικητές εκλογές που ακολούθησαν.

Ο κ. Γεωργιάδης, στη συνέχεια, επικαλέστηκε ότι η ιστορία των εκλογικών αναμετρήσεων στην Ελλάδα δείχνει ότι το κυβερνών κόμμα κερδίζει τις δεύτερες εκλογές με διαφορά 8 μονάδων: «Άρα ο πήχης είναι στις 8 μονάδες, αν είναι μικρότερη η διαφορά άλλοι τα σκ...σαν»!

«Με συγχωρείτε που σας ταράζω αλλά εδώ υπήρξε και μία διάσπαση» ανταπάντησε ο κ. Χατζηνικολάου, ο οποίος κατέληξε λέγοντας: «Ανάψτε μια λαμπάδα στο μπόι του Μεϊμαράκη γιατί καθώς φαίνεται αυτός καθάρισε, πηγαίνατε με 200 χλμ για τον τοίχο».

Διαβάστε στο Newsbomb.gr όλες τις ειδήσεις για τις Εκλογές 2015 Σεπτέμβριος – Εθνικές Βουλευτικές