Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μυτιλήνη: Επεισόδιο μεταξύ δημοσιογράφων και ανδρών της ασφάλειας του Τσίπρα (video)

Newsbomb

Μικρής έκτασης επεισόδιο ανάμεσα σε δημοσιογράφους και άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του Αλέξη Τσίπρα, προκλήθηκε έξω από το δημαρχείο της Λέσβου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρωθυπουργός και ο καγκελάριος της Αυστρίας, Βέρνερ Φάιμαν, έφτασαν στο δημαρχείο. Οι δημοσιογράφοι από κανάλια, ειδησεογραφικά πρακτορεία και τοπικά ΜΜΕ επιχείρησαν να μπουν στο εσωτερικό του, προκειμένου να καλύψουν την σύσκεψη, εντούτοις απωθήθηκαν από τους άνδρες ασφαλείας του πρωθυπουργού με αποτέλεσμα να επικρατήσει έντονος εκνευρισμός.

Μάλιστα, ένας από τους άνδρες ασφαλείας του κ. Τσίπρα φέρεται να επιτέθηκε βίαια στον ανταποκριτή του ΑΠΕ-ΜΠΕ στην Λέσβο, όταν ο δημοσιογράφος προσπάθησε να μπει στο δημαρχείο.

Τελικά, με την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα, που βγήκε στο μπαλκόνι του κτιρίου μαζί με τον Βέρνερ Φάιμαν, τα πνεύματα ηρέμησαν, αν και υπήρξε και ένα λεκτικό επεισόδιο μεταξύ του πρωθυπουργού και δημοσιογράφου τοπικού καναλιού, με τον πρώτο να προειδοποιεί τον εκπρόσωπο του Τύπου ότι «με αυτήν την συμπεριφορά δεν θα μπεις μέσα».