Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεροβασίλη εναντίον Mega: Η λογοκρισία δεν θα μείνει αναπάντητη (video)

Newsbomb

Σφοδρή επίθεση εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού Mega εξαπέλυσε σήμερα, Τετάρτη (11/11/2015) η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, για την άρνηση του καναλιού να της δώσει τη δυνατότητα να κάνει παρέμβαση για την υπόθεση Πανούση.

«Σοκαρίστηκα όταν ζήτησα να κάνω παρέμβαση για την υπόθεση Πανούση και η απάντηση των υπευθύνων ήταν αρνητική. “Και γιατί να σας βγάλουμε; Για να βγάλετε λόγο;”, μου είπαν. Αυτή η λογοκρισία δεν θα μείνει αναπάντητη», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Γεροβασίλη, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Ερωτηθείσα, ειδικότερα για τις καταγγελίες του πρώην αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, η κ. Γεροβασίλη απάντησε: «Η κυβέρνηση δεν διαπραγματεύεται προκειμένου να εισάγει νομοσχέδια. Όμως, οι επαφές με τους κρατούμενους που έκαναν απεργία πείνας εκείνο το διάστημα γίνονταν προκειμένου να αποτραπεί κάποιος να πεθάνει. Οι κινήσεις καλώς έγιναν. Η κυβέρνηση νομοθετεί με τον τρόπο που πρέπει να νομοθετήσει».

Αναφορικά με τη διαπραγμάτευση, η κυβερνητική εκπρόσωπος επισήμανε ότι η Ελλάδα βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τους πιστωτές για το θέμα των μη εξυπηρετούμενων δανείων.

Ανέφερε, τέλος, ότι τη Δευτέρα (16/11/2015) όλα τα θέματα θα έχουν οριστικοποιηθεί και πως στο EuroWorking Group θα υπάρξει απόφαση για εκταμίευση της δόσης και των κεφαλαίων για τις τράπεζες.