Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Πώς έσωσα το γάμο μου με τη Μαρέβα μετά από 5 χρόνια χωρισμού (vid)

Newsbomb

Ένα από τα μεγάλα «ατού» του νέου προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, που τον βοήθησε να εκλεγεί στην ηγεσία του κόμματος, ήταν η επιλογή του να αφήσει την «ξύλινη» πολιτική γλώσσα και να μιλήσει ανθρώπινα και ειλικρινά για όλα.

Στο πλαίσιο αυτό, σε συνέντευξη που έδωσε προεκλογικά στο Ε, μίλησε ανοιχτά για το γάμο του και για το πώς με τη σύζυγό του Μαρέβα ξεπέρασαν τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στον κοινό τους βίο.

«Κάθε οικογένεια και κάθε σχέση θα περάσει από δυσκολίες, κάποιες αντέχουν, κάποιες βάζουν τα προβλήματα κάτω από το χαλί και κάποιες δεν αντέχουν», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

«Περάσαμε με τη Μαρέβα μια μεγάλη δυσκολία, βρεθήκαμε χώρια για πέντε χρόνια, δεν χωρίσαμε, δεν είχαμε πάρει διαζύγιο, ήμασταν σε διάσταση», εξήγησε για τη σύζυγό του και συνέχισε: «Είχαμε πάντα μια καλή σχέση και νομίζω ότι και οι δύο θέλαμε να κοιτάξουμε μπροστά και να ξαναβρεθούμε. Υπήρχε συναίσθημα, βαθιά αγάπη και εκτίμηση, μερικές φορές ο χρόνος μπορεί να κάνει θαύματα».

«Παρ' ότι τα πέντε αυτά χρόνια ήταν δύσκολα και για τα παιδιά, τώρα είμαστε πιο καλά από ό,τι ήμασταν γιατί καταλάβαμε καλύτερα ο ένας τον άλλον, μπήκαμε ο ένας στη θέση του άλλου και η οικογένειά μας ξαναβρήκε μια πολύ όμορφη ισορροπία. Υπάρχουν σχέσεις στη ζωή για τις οποίες αξίζει να δώσεις και δεύτερη και τρίτη ευκαιρία, αυτή είναι η προσωπική μου άποψη», τόνισε και κατέληξε: «Για 'μενα πάνω από όλα είναι τα παιδιά μου, η σύζυγός μου και η δικιά μας οικογενειακή ηρεμία, η πολιτική είναι πολύ σημαντική, αλλά έρχεται λίγο μετά την οικογένεια».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗ ΝΔ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ TWITTER