Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσκεψη Ομπάμα: Τι είπε ο Αμερικανός πρόεδρος για τον Αντετοκούνμπο (vid)

Newsbomb

Ειδήσεις για επίσκεψη Ομπάμα: Με θερμά λόγια για την Ελλάδα, τον Ελληνικό Πολιτισμό και τη Δημοκρατία μίλησε ο Μπαράκ Ομπάμα κατά την ομιλία του στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

Μάλιστα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ αναφέρθηκε και στον διεθνή καλαθοσφαιριστή, Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος αγωνίζεται στο NBA με τα χρώματα των Μιλγουόκι Μπακς.

«Οι Έλληνες και εμείς οι Αμερικανοί ζητωκραυγάζουμε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος κάθε χρόνο γίνεται όλο και καλύτερος» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Μπαράκ Ομπάμα, καταχειροκροτούμενος από το ακροατήριο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Οι λέξεις δημοκρατία, φιλοξενία, κράτος κυριάρχησαν στα λόγια του Αμερικανού ηγέτη κατά την εισαγωγή της ομιλίας του στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», ο οποίος ξεκαθάρισε ότι ήθελε το τελευταίο ταξίδι του ως Πρόεδρος να είναι στην Ελλάδα.

«Γεια σας, καλησπέρα. Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα που ήρθε σήμερα εδώ με τόσους νέους, το μέλλον της Ελλάδας. Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου για όσα προσέφερε η Ελλάδα, αυτός ο κόσμος ο μικρός, ο μέγας. Οι Ηνωμένες Πολιτείες ευγνωμονούν τους Έλληνες για τη φιλία τους», είπε ο Μπαράκ Ομπάμα και πρόσθεσε:

«Έχουμε χρέος στην Ελλάδα, για την αλήθεια, την πίστη... Εδώ πριν από 25 αιώνες, στους βράχους αυτής της πόλης δημιουργήθηκε μια νέα ιδέα, η Δημοκρατία και το κράτος».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ»