Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πλακώθηκαν» στον αέρα Δένδιας - Ρήγας: Έφυγε από το στούντιο ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ (video)

Newsbomb

Κακός χαμός επικράτησε στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου την Τετάρτη (11/1), καθώς ξέσπασε άγριος καβγάς on air ανάμεσα στον γραμματέα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Ρήγα, και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Νίκο Δένδια.

Τόσο ο κ. Ρήγας όσο και ο κ. Δένδιας έχασαν την ψυχραιμία της και αντάλλαξαν βαριές κουβέντες, με τον πρώτο να αποχωρεί μάλιστα από το στούντιο πετώντας το μικρόφωνό του.

Το φορτισμένο κλίμα ήταν εμφανές από την αρχή της συζήτησης, ωστόσο τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ είπε στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ ότι «είστε η επιτομή της διαπλοκής».

Ο κ. Δένδιας τον ρώτησε αν αναφέρεται σε εκείνον προσωπικά για να πάρει την απάντηση: «βεβαίως, η ΝΔ και εσείς με τις δηλώσεις σας». Τότε ο κ. Δένδιας ρώτησε αν θέλει να πει κάτι για τη γιαγιά του ή για καμία ξαδέλφη του!

Ο κ. Ρήγας προσπαθούσε να απαντήσει ωστόσο ο κ. Δένδιας ήταν φανερά εκνευρισμένος και δεν τον άφηνε, επαναλαμβάνοντας συνέχεια «τελειώστε τις ανοησίες να πάμε στην ουσία».

Από την πλευρά της, η Πόπη Τσαπανίδου προσπάθησε μάταια να ηρεμήσει τα πνεύματα, με τον κ. Ρήγα να δηλώνει ότι «εγώ θα σταματήσω γιατί σέβομαι τον εαυτό μου και τους τηλεθεατές» και τον κ. Δένδια να απαντά εκ νέου «τον εαυτό σας δεν έχετε πολλά να σεβαστείτε. Σεβαστείτε τους ακροατές».

«Δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσω», είπε ο κ. Ρήγας, για να βγάλει το μικρόφωνό του και να αποχωρήσει από το στούντιο.
Η ένταση, όμως, δεν σταμάτησε ούτε μετά από αυτό!

Δείτε τη συνέχεια στο βίντεο