Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξεκάθαρο μήνυμα Παυλόπουλου: Δεν πρόκειται τα υπολείμματα του ναζισμού και του φασισμού να περάσουν

Newsbomb

Προκόπης Παυλόπουλος | Ειδήσεις: «Δεν πρόκειται να αφήσουν οι ευρωπαϊκοί λαοί τα υπολείμματα του ναζισμού και του φασισμού να περάσουν και να ανακόψουν την πορεία του δυτικού και του ευρωπαϊκού πολιτισμού. Και το χθεσινό αποτέλεσμα στη Γαλλία αυτό αποδεικνύει με εμβληματικό τρόπο», δήλωσε τη Δευτέρα (24/04/2017) ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ανοίγοντας τις εργασίες του Φόρουμ Αρχαίων Πολιτισμών στο Ζάππειο Μέγαρο.

«Είμαι βέβαιος ότι οι πολιτισμοί θα αντισταθούν στην παρακμή και ο ευρωπαϊκός πολιτισμός δείχνει πως θέλει να αντισταθεί και θα αντισταθεί. Το αποδεικνύουν και τα τελευταία αποτελέσματα των εκλογών σε ολόκληρη την Ευρώπη, όπως και τα χθεσινά αποτελέσματα στη Γαλλία που δείχνουν ότι εμείς οι ευρωπαϊκοί λαοί είμαστε αποφασισμένοι να μην αφήσουμε εκείνους που απεργάζονται τη διάλυση της Ευρώπης, τη διάλυση του ίδιου του ευρωπαϊκού πολιτισμού, να περάσουν», τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Κατέληξε δε ο κ. Παυλόπουλος: «Δεν πρόκειται να αφήσουν οι ευρωπαϊκοί λαοί τα υπολείμματα του ναζισμού και του φασισμού να περάσουν και να ανακόψουν την πορεία του δυτικού και του ευρωπαϊκού πολιτισμού. Και το χθεσινό αποτέλεσμα στη Γαλλία αυτό αποδεικνύει με εμβληματικό τρόπο».

Δείτε πιο πάνω στη video gallery του Newsbomb.gr τις δηλώσεις του Προκόπη Παυλόπουλου