Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με «βίντεο - ομολογίας» απαντά ο Χριστοφορίδης για το Perouka Gate (vid)

Newsbomb

Απάντηση στο Θάνο Δημάδη, ο οποίος πρόσφατα αναπαρήγαγε δημοσίευμα της εφημερίδας «Εθνικός Κήρυκας» περί δικαίωσης του ιδίου και του Δημήτρη Σουλτογιάννη, που είχαν κατηγορηθεί το Σεπτέμβριο του 2016 ότι πιάστηκαν με περούκες να παρακολουθούν τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά, στη διάρκεια επίσημης επίσκεψής του στη Νέα Υόρκη, δίνει ο πρώην σύμβουλος του υπουργού, Γιώργος Χριστοφορίδης, με βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Σε αυτό εμφανίζεται ο κ. Σουλτογιάννης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό E TV, στις 21 Σεπτεμβρίου 2016, στη διάρκεια της οποίας κάνει λόγο για «επιπολαιότητα των δύο περουκο-ρεπόρτερ» και αναφέρει τα εξής σχετικά με το λογαριασμό που έκαναν μαζί με τον Θάνο Δημάδη στο μπαρ του ξενοδοχείου, όπου διέμενε η ελληνική κυβερνητική αποστολή: «Ο Θάνος Δημάδης, πάνω στη γρηγοράδα του, υπέγραψε με το όνομα ενός φίλου και συναδέλφου (σ.σ. του Γιώργου Χριστοφορίδη) … Ήταν μεγάλο λάθος, ενδεχομένως ένα λάθος που έχει και συνέπειες ... Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες άνοιξαν φάκελο (σ.σ. για το περιστατικό) και ήθελαν να έχουν και φωτογραφικό υλικό μέσα στο φάκελο».

Μέσω twitter, ο κ. Χριστοφορίδης ανάρτησε το βίντεο στους λογαριασμούς του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Θ. Παπαθεοδώρου, της βουλευτή της ΝΔ, Άννας Ασημακοπούλου, του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Β. Κεγκέρογλου και του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Α. Πορτοσάλτε, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα σχολίασαν την υπόθεση.

Ο κ. Χριστοφορίδης ως εκ τούτου υποστηρίζει ότι «μετά τη δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου βίντεο -ομολογίας εκ μέρους του ενός εκ των δύο πρωταγωνιστών, ουδείς μπορεί να διατηρεί την παραμικρή αμφιβολία κατά πόσον έγινε πλαστογραφία. Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού».