Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ LIVE: Απίστευτες εικόνες στην Τούμπα μετά την απόφαση της Εφέσεων (vid)

Newsbomb

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | LIVE: Αναβρασμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στη Θεσσαλονίκη, στον απόηχο της ανακοίνωσης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, που εξάλειψε την ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών (και την αφαίρεση τριών βαθμών). Από τις πρώτες πρωινές ώρες έχουν σπεύσει στα εκδοτήρια οπαδοί τουΠΑΟΚ για να προμηθευτούν εισιτήρια για το αποψινό ντέρμπι με τηνΑΕΚ, στις 19:30.

Δείτε πιο πάνω στη video gallery του Newsbomb.gr, πλάνα από την κοσμοσυρροή στα εκδοτήρια της Τούμπας (πηγή: Thestival.gr)

Σύμφωνα με πληροφορίες από το thestival.gr, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι από τις 08:30 το πρωί θα διατίθενται τα εισιτήρια του αγώνα.

Έτσι πολλοί φίλοι του «Δικεφάλου του Βορρά» από τις 03:00 μετά τα μεσάνυχτα έσπευσαν στην Τούμπα για να προμηθευτούν τα «μαγικά χαρτάκια».

Διαβάστε σχετικά:

Σημειώνεται ότι λειτουργούν τρία εκδοτήρια με αρκετά ταμεία στο καθένα, ώστε να προλάβουν να διατεθούν τα εισιτήρια σε διάστημα λίγων ωρών.

Μάλιστα, επειδή από νωρίς το πρωί σχηματίστηκαν ουρές, τα εκδοτήρια άνοιξαν πριν από την προγραμματισμένη ώρα, γύρω στις 08:00.

Πηγή πληροφοριών και βίντεο: thestival.gr