Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
TRAVEL

Το Φεστιβάλ Νο 6 είναι τόσο περίεργο που ίσως να θέλετε να πάτε (video)

Σοφία Βεργοπούλου

Καταρχήν αξίζει να ρίξετε μια ματιά μόνο και μόνο για τον τίτλο. Το Festival Number 6 γίνεται σε μια παραλιακή πόλη της Ουαλίας και βρίσκεται ήδη στον 4ο χρόνο διοργάνωσής του.

Νεανικό φεστιβάλ με πολλή μουσική που έγινε για πρώτη φορά το Σεπτέμβριο του 2012 στο χωριό Portmeirion. Ένα χωριό που μεταξύ των ετών 1925 και 1975 χτίστηκε κατά τα πρότυπα των μεσογειακών λουτροπόλεων. Οπότε το περιβάλλον είναι κάπως περίεργο αν το σκεφτείτε. Θα δείτε μπαρόκ σπίτια, βικτωριανές επαύλεις και πολύχρωμα εξοχικά.

Ο συναυλιακός χώρος επίσης δεν είναι αυτός που θα περιμένατε. Δεν είναι μια σκηνή, είναι το ίδιο το χωριό το οποίο βρίσκεται στα παράλια με έναν ποταμό να περνά από δίπλα και σχεδόν μέσα σε ένα Εθνικό Πάρκο.

Εκτός από τις συναυλίες θα βρείτε φαγητό, παραστάσεις χορού αλλά και συζητήσεις σχετικά με τη Ζωή το Σύμπαν και τα Πάντα, κατά τον δημοφιλή τίτλο του Douglas Adams. Για την ακρίβεια αρκετοί συγγραφείς είναι καλεσμένοι κάθε χρόνο και αφηγούνται ιστορίες στο κοινό το οποίο φυσικά συμμετέχει με τον τρόπο του. Είναι κάπως περίεργα όλα αυτά; Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ!