ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Ιδού το σκάνδαλο Siemens, ιδού και ο... Σέκερης!

Ιδού το σκάνδαλο Siemens, ιδού και ο... Σέκερης!

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝ.ΕΛ. δεν δείχνει καμία απολύτως διάθεση να «κουκουλώσει» όπως έκαναν οι προκάτοχοί τους, το σκάνδαλο της Siemens.

ΤΟ NEWSBOMB.GR ΤΟ... ΦΩΝΑΖΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΓΕΝΑΡΗ - ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ» ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΝ ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗ... ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Και ήδη τα πρώτα δείγματα γραφής με τη σύσταση της εξεταστικής επιτροπής, πιστοποιούν αυτή την πρόθεση του Αλέξη Τσίπρα, να αποδοθούν έστω και καθυστερημένα οι ευθύνες που αναλογούν σε εκείνους που πρωταγωνίστησαν στο κορυφαίο σκάνδαλο πολιτικής διαφθοράς και μίζας, που έχει συγκλονίσει ποτέ τη χώρα μας.

Το Newsbomb.gr αποτελεί εδώ και χρόνια το μοναδικό Μέσο στην Ελλάδα που έχει δώσει τεράστιες μάχες, αποκαλύπτοντας όλες τις άγνωστες πτυχές του σκανδάλου Siemens και ήδη πολλά από τα στοιχεία που έχουμε φέρει στο φως της δημοσιότητας, συμπεριλαμβάνονται, πλέον, στους φακέλους που έχει στα χέρια της η ελληνική δικαιοσύνη και τα μέλη της εξεταστικής επιτροπής στη Βουλή.

Από τις αρχές Ιανουαρίου με πρωτοσέλιδο δημοσίευμά μας είχαμε «δείξει» το... δρόμο προς τις αρμόδιες αρχές για έναν άνθρωπο - «κλειδί» στην υπόθεση της Siemens. Ο Ευάγγελος Σέκερης, ο οποίος διατηρεί συγγενική σχέση με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, είναι αυτός που πλέον βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» της έρευνας και της κυβέρνησης, ώστε να μάθει -επιτέλους- ο κόσμος, ποιος ήταν ο ρόλος του σε αυτή τη σκοτεινή υπόθεση διαφθοράς και πώς εμπλέκεται ο πρώην πρωθυπουργός.

Σήμερα, το θέμα που από τις 9 Ιανουαρίου είχε αναδείξει το Newsbomb.gr, αποτελεί το κεντρικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερη Ωρα»...

«ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΝ ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ «ΦΩΣ» ΜΕ ΤΗ SIEMENS», γράφει η εφημερίδα και τονίζει πως: Ο Ευάγγελος Σέκερης αποτελεί τον... ξεχασμένο μάρτυρα - κλειδί στην υπόθεση, σημειώνοντας πως το πραγματικό ελληνικό χρέος είναι μόνο 36 δισεκατομμύρια ευρώ.

20817159

Επιτέλους, στην Ελλάδα της «υποταγής» των ΜΜΕ στα συμφέροντα, ακούγονται πλέον και άλλες φωνές που έρχονται να υποστηρίξουν όσα το Newsbomb.gr «φωνάζει» καιρό τώρα.

Και πράγματι, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η κλήση του Σέκερη από την πρόεδρο της Βουλής, η οποία έχει αποδείξει πως δεν καταλαβαίνει από βαριά... ονόματα και σχέσεις εξουσίας, ώστε να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες αυτής της υπόθεσης και πάνω απ' όλα να προχωρήσει το έργο της δικαιοσύνης, όταν πια αυτή κληθεί επί της ουσίας να παρέμβει.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Siemens θα είναι καταιγιστικές και σίγουρα θα αποτελέσουν το κύκνειο άσμα για το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα του παρελθόντος.

Το Newsbomb.gr θα συνεχίσει τον καθημερινό του αγώνα για να μην μένει τίποτα... κρυφό, σε πείσμα όσων θεωρούν και με δόλιο τρόπο επιχειρούν να επιβάλλουν, πως ο ελληνικός λαός πρέπει να ζει στο «σκοτάδι».

Σχετικές ειδήσεις