ΑΠΟΨΕΙΣ

Νηπιαγωγός Χαλκίδα: Χρέος της κυρίας Κεραμέως να την παύσει από τα καθήκοντά της

Νηπιαγωγός Χαλκίδα: Χρέος της κυρίας Κεραμέως να την παύσει από τα καθήκοντά της

Νηπιαγωγός τιμώρησε 4χρονη βγάζοντάς την έξω στο κρύο, κλείδωσε την πόρτα της αίθουσας και απαιτούσε από το παιδί να ζητήσει συγγνώμη. Όχι, δεν θέλουμε τέτοιους εκπαιδευτικούς –

Η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή για να περάσει στα… ψιλά.

Αυτό το τέρας που αυτοαποκαλείται νηπιαγωγός και που εργάζεται στο 1ο Νηπιαγωγείο Αγίου Νικολάου Χαλκίδας έπρεπε να είχε παυθεί από όλα τα σχολεία της Ελλάδας δια παντός.

Και έπρεπε να είχε παυθεί χθες, όχι αύριο ή μεθαύριο.

Για το απάνθρωπο περιστατικό υπάρχει και βίντεο το οποίο έχει βιντεοσκοπήσει μια άλλη μητέρα, η οποία βρέθηκε στο χώρο του νηπιαγωγείου. Δεν χρειάζεται κανένα άλλο στοιχείο για να εκδιωχθεί αυτή η κυρία που αποτελεί ντροπή για την εκπαίδευση, ντροπή για τον πολιτισμό μας. Φανταστείτε ότι το βίντεο με το κοριτσάκι που κλαίει γοερά έξω στο κρύο το ανήρτησε η ίδια η υπουργός Παιδείας, κυρία Νίκη Κεραμέως και μας είπε ότι θα διενεργήσει τάχιστα ΕΔΕ για να διακριβωθεί τι έχει γίνει.

Ε λοιπόν όχι, δεν χρειάζεται καμία ΕΔΕ και καμία έρευνα. Απαιτείται άμεση αποπομπή της από την εκπαιδευτική κοινότητα. Η εικόνα του παιδιού πίσω από την κλειδωμένη αίθουσα προσβάλλει την Δημοκρατία μας και προσβάλλει την εκπαιδευτική κοινότητα και την πολιτική ηγεσία του υπουργείου. Απορώ αν υπάρχει έστω και ένας δάσκαλος που να θέλει να συνεργαστεί με ένα τέτοιο τέρας που αποκαλείται νηπιαγωγός. Και ξέρετε, το δυστύχημα είναι πώς υπάρχουν πολλά τέτοια τέρατα στην εκπαιδευτική κοινότητα. Πολλά τέτοια αποστήματα τα οποία βρωμίζουν το λειτούργημα του δασκάλου.

Ο δάσκαλος είναι σκαπανέας της προόδου και όχι λοχίας που κάνει καψώνια σε νεοσύλλεκτους. Η κυρία υπουργός οφείλει το συντομότερο δυνατόν να φέρει στη Βουλή το νομοσχέδιο της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών για να μπορέσουμε επιτέλους να ξεφορτωθούμε όλους αυτούς τους κακώς νοούμενους υπαλληλίσκους που χαλάνε την αισθητική μας, που εκδικούνται τα νέα παιδιά, που δημιουργούν προσκόμματα στην πρόοδο.

Διάβασα μάλιστα και την δικαιολογία που έδωσε αυτό το τέρας. Είπε ότι ίσως ήταν λίγο υπερβολική και ότι δεν θα το ξανακάνει…

Πιο γελοία πεθαίνεις…

Γελοίο υποκείμενο που δεν έχει καμία θέση στην εκπαιδευτική κοινότητα. Είναι χρέος της κυρίας Κεραμέως να το πάει μέχρι τέλους και να την σταματήσει από κάθε εκπαιδευτική δραστηριότητα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γεωργιάδης: Όλα είναι στο τραπέζι, ακόμη και το ολικό lockdown – Τι θα γίνει με την εστίαση