ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο Ανδρέας του Κέντρου

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος
Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος
Intimenews

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος τόνισε πως: «Η ΝΔ ως πολυσυλλεκτικό κόμμα εκφράζει τον χώρο από τα δεξιά ως το μεταρρυθμιστικό κέντρο στις παρυφές της κεντροαριστεράς»

Όλο και πυκνώνει τις δημόσιες εμφανίσεις του ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, γεγονός που μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ετοιμάζει την επιστροφή του στην κεντρική πολιτική σκηνή. Τουλάχιστον, αυτό ακούμε από τη Θεσσαλονίκη.

Τώρα, ο πρώην γραμματέας της ΝΔ, μίλησε στην εφημερίδα «Μακεδονία» για τη συμμαχία της «κοινής λογικής» που εκφράζει σήμερα το κυβερνών κόμμα.

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος τόνισε πως «Η ΝΔ ως πολυσυλλεκτικό κόμμα εκφράζει τον χώρο από τα δεξιά ως το μεταρρυθμιστικό κέντρο στις παρυφές της κεντροαριστεράς», συμπληρώνοντας ότι «εκφράζει πολίτες από διαφορετικές κοινωνικές, πολιτικές και ιδεολογικές αφετηρίες που έχουν έναν κοινό προορισμό: την Ελλάδα του μέτρου και της πράξης».

«Πάντα συνέβαινε αυτό και η πόρτα της ΝΔ είναι ανοικτή σε όλους όσοι μπορούν να προσθέσουν στη μεγάλη αυτή προσπάθεια, αρκεί να ασπάζονται την ιδεολογία της, να μην έχουν ακραίες τοποθετήσεις και κυρίως να είναι αποτελεσματικοί», συμπλήρωσε ο 42χρονος δικηγόρος από τη Θεσσαλονίκη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.