ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Chapeau στον… «γιατρό» Τσιάρα από τους «ενδεκαδάτους» του Κυριάκου

Κώστας Τσιάρας
Intime News

Τον … «γιατρό» της Θέμιδας στην πρώτη τετραετία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη διακυβέρνηση της χώρας, θα πλαισιώσουν οι «ενδεκαδάτοι»….υπουργοί που έχουν επιβεβαιώσει ότι θα παρευρεθούν στην εκδήλωση του Κώστα Τσιάρα

Εικόνα που θα προσομοιάζει με εκείνες των υπουργικών συμβουλίων στο Μέγαρο Μαξίμου φιλοτεχνείται στον καμβά των γαλάζιων συγκεντρώσεων που προετοιμάζονται λίγο πριν από την τελευταία στροφή για τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Αιτία θα είναι η μάζωξη που διοργανώνεται για τους εν Αθήναις Καρδιτσιώτες, στο ξενοδοχείο Caravel από τον Κώστα Τσιάρα. Το αντάμωμα των συμπατριωτών του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, με τον υποψήφιο βουλευτή, δεν θα εκπέμψει το απαραίτητο μήνυμα της νεοδημοκρατικής ισχύος στον νομό, αλλά συνολικά της γαλάζιας πανστρατιάς.

Τον … «γιατρό» της Θέμιδας στην πρώτη τετραετία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη διακυβέρνηση της χώρας, θα πλαισιώσουν οι «ενδεκαδάτοι»….υπουργοί που έχουν επιβεβαιώσει ότι θα παρευρεθούν στην εκδήλωση του Κώστα Τσιάρα. Παρουσίες που αποτελούν ένα chapeau …αναγνώρισης προς τον Καρδιτσιώτη πολιτικό.