ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Μάριος Αθανασίου για Αλέξη Τσίπρα: «Ήταν μία πολύ δύσκολη στιγμή η παραίτησή του»

Μάριος Αθανασίου για Αλέξη Τσίπρα: «Ήταν μία πολύ δύσκολη στιγμή η παραίτησή του»

Ο Μάριος Αθανασίου μίλησε πρώτη φορά για την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Μάριος Αθανασίου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και μίλησε για την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, για τη μη εκλογή του αλλά και την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα.

«Σε προσωπικό επίπεδο με στενοχώρησε ότι δεν εκλέχθηκα, αλλά το αποδέχτηκα άμεσα. Δεν μπορώ να πω δηλαδή ότι δεν έκανα κάτι που θα μπορούσα να το κάνω καλύτερα, προτάθηκα, ο κόσμος ψήφισε και τόσοι ψήφισαν, τόσοι ήταν. Πας παρακάτω, προχωράς… Γιατί η συμμετοχή σου στα κοινά ούτε αρχίζει, ούτε τελειώνει στις εκλογές», ανέφερε αρχικά ο Μάριος Αθανασίου.

Όσον αφορά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα ο ηθοποιός δήλωσε: «Δεν το περίμενα, ήξερα ότι θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές μετά την ήττα. Ήταν μία αρκετά δύσκολη στιγμή για όλους μας που είμαστε στο κόμμα. Όλοι με κάποιον τρόπο αντέδρασαν, ή συγκινήθηκαν, ή εκπλαγήκανε με την παραίτηση Τσίπρα και πρέπει να δουν οι υπόλοιποι τι θα κάνουν ή τι θα κάνουμε την επόμενη ημέρα. Προφανώς είναι μία διεργασία που είναι μακρά, θα γίνει με τον τρόπο που πρέπει να γίνει κι έτσι θα παρθούν οι αποφάσεις».

«Εγώ προσωπικά θα χρειαστώ λίγο χρόνο για να δω πώς θα τοποθετήσω τον εαυτό μου στην επόμενη ημέρα» κατέληξε ο Μάριος Αθανασίου.