ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης θέλει να φέρει την αριστερά της Ελλάδας προς το κέντρο

Ο Στέφανος Κασσελάκης θέλει να φέρει την αριστερά της Ελλάδας προς το κέντρο

Ο εκδότης της εφημερίδας της ομογένειας είπε πως ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «θέλει να συνδυάσει τις απόψεις που είχε στο παρελθόν με αυτές που έχει αποκτήσει τώρα»

Άγνωστες πτυχές της ζωής του Στέφανου Κασσελάκη αποκάλυψε ο Ηλίας Διαματάρης, εκδότης του «Εθνικού Κήρυκα».

Ο εκδότης της εφημερίδας της ομογένειας είπε πως ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «θέλει να συνδυάσει τις απόψεις που είχε στο παρελθόν με αυτές που έχει αποκτήσει τώρα». «Θέλει να φτιάξει κάτι παρόμοιο με το δημοκρατικό κόμμα της Αμερικής στην Ελλάδα. Νομίζω ότι το σπίτι του Στέφανου δεν ταιριάζει στο γενικό προφίλ της αριστεράς, της αριστεράς της Ελλάδος», είπε.

«Ο Στέφανος αρθρογραφούσε στον «Εθνικό Κήρυκα» κυρίως για οικονομικά θέματα. Από κάποια στιγμή και μετά επέλεξε να αρθρογραφεί με ψευδώνυμο», ανέφερε, ενώ πρόσθεσε πως η ομογένεια υποδέχθηκε με αισιοδοξία τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης πολύ διαφορετικός από τον Στέφανο που γνώρισα εγώ. Όταν τον γνώρισα εγώ ήταν πιο κεντροδεξιός. Μεγαλώνοντας πήγε προς την άλλη κατεύθυνση. Καταλαβαίνω πως προσπαθεί να φέρει την αριστερά της Ελλάδος προς το κέντρο», είπε.

Παράλληλα ο εκδότης του «Εθνικού Κήρυκα» αποκάλυψε, πως όταν έμαθαν ότι έθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ έπαθαν σοκ, ενώ κανένας δεν γνώριζε για τον γάμο του.