ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Θα κινηθούμε νομικά κατά όσων θέλησαν να μας χωρίσουν με τον Καραναστάση»

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Θα κινηθούμε νομικά κατά όσων θέλησαν να μας χωρίσουν με τον Καραναστάση»

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου απαντά στα όσα ακούστηκαν για τη σχέση της με τον Διαμαντή Καραναστάση

Τέλος στις φήμες που την ήθελαν να έχει χωρίσει από τον Διαμαντή Καραναστάση έβαλε μια και καλή η Ζωή Κωνσταντοπούλου το πρωί της Πέμπτης 11/4.

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και ξεκαθάρισε πως οι φήμες αυτές περί χωρισμού της από τον Διαμαντή Καραναστάση δεν έχουν καμία υπόσταση και πως μοναδικός σκοπός τους ήταν να πλήξουν το κόμμα της.

«Την ώρα που κι εγώ προσωπικά, και ο Διαμαντής με τη δουλειά του, και η κοινοβουλευτική ομάδα της Πλεύσης Ελευθερίας κάνουμε έναν τεράστιο αγώνα, με μικρές δυνάμεις μέσα στη Βουλή, αλλά με μεγάλη ψυχή, φέρνουμε τη φωνή των πολιτών μέσα στη Βουλή… την ώρα αυτή, ξαφνικά, εμφανίζεται μια μυθοπλασία για να πληγεί η Πλεύση Ελευθερίας, εγώ προσωπικά και ο βουλευτής εκείνος που ο κόσμος ξέρει ότι χωρίς εκείνον δε θα ήμασταν στη Βουλή γιατί έχει παίξει καθοριστικό ρόλο»

«Και λίγα είπε ο Διαμαντής Καραναστάσης όταν μίλησε για κίτρινα τηλεσκουπίδια. Αυτό που συμβαίνει είναι κανιβαλικό. Αυτό που θέλουμε να γίνει κατανοητό, είναι ότι όλο αυτό στοχεύει στο να νομίζουν πάντα οι πολίτες ότι δεν έχουν εκπροσώπηση. Και όταν χτυπιέται και βάλλεται η ομάδα εκείνη που εκπροσωπεί τους πολίτες, δεν έχει στόχο μόνο εμάς, αλλά τους πολίτες και την κοινωνία. Νομίζω ότι αυτοί που ανήκουν στην κατηγορία των κίτρινων τηλεσκουπιδιών αναγνώρισαν αμέσως τον εαυτό τους. Περιμένουμε να ζητήσει κάποιος συγγνώμη. Θα γίνουν και νομικές ενέργειες, δεν θα αφεθεί έτσι όλη αυτή η διαδικασία. Έχουμε ήδη δώσει εντολή για νομικές ενέργειες» ανέφερε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Ο Διαμαντής Καραναστάσης είναι ένας εξαιρετικά επιτυχημένος εδώ και δεκαετίες καλλιτέχνης με διακρίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, πολύ πριν ιδρύσουμε μαζί την Πλεύση Ελευθερίας. Στο πολιτικό κομμάτι, είναι επίσης ένας λαμπρός βουλευτής και εμπνευστής των πρωτοβουλιών μας, αυτό το ξέρει όλος ο κόσμος», πρόσθεσε.