ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Η παραίτηση που έγινε... συγγνώμη από τον Λοβέρδο

Η παραίτηση που έγινε... συγγνώμη από τον Λοβέρδο

Με μια... συγγνώμη που ζήτησε από τον ίδιο του τον εαυτό, ο Ανδρέας Λοβέρδος, θεωρεί πως «καθάρισε» για την πρωτοφανή απουσία του υπουργού παιδείας από τη δοξολογία για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Εχοντας την «τόλμη» να διατάξει ΕΔΕ προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος έπρεπε να τον ειδοποιήσει ότι εκπροσωπεί την κυβέρνηση στη δοξολογία, ο κ. Λοβέρδος «έμαθε» ότι η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο και τους συνεργάτες του στο γραφείο του στο Υπουργείο Παιδείας.

Εκρινε, λοιπόν, απόλυτα φυσιολογικό να αποκαταστήσει την εικόνα του προς τους Ελληνες, ζητώντας συγγνώμη. Και ας γνωρίζει ότι από τότε που βγήκε η συγγνώμη, χάθηκαν φιλότιμο, αξιοπρέπεια και όλες οι υπόλοιπες αξίες στο χώρο της πολιτικής μαζί.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος όφειλε και εξακολουθεί να οφείλει, μετά την απίστευτη γκάφα στην οποία έχει υποπέσει και με το αποτέλεσμα της ΕΔΕ πλέον, να υποβάλλει την παραίτησή του προς τον κ. Αντώνη Σαμαρά και εκείνος να αποφανθεί περί της αποδοχής της ή μη.

Αυτή θα αποτελούσε μια πραγματική ένδειξη αναγνώρισης του ατοπήματος του υπουργού παιδείας. Φαίνεται όμως ότι αυτά όλα είναι ψιλά γράμματα για τον κ. Λοβέρδο. Αλλωστε, τα τελευταία πολλά 24ωρα το μόνο που φαίνεται πραγματικά να τον απασχολεί είναι η διαγραφή κάθε ανάρτησης στο διαδίκτυο για το καυτό θέμα της Τάνιας, που προσέλαβε στο γραφείο του.

Αλήθεια, μήπως έπρεπε η εντυπωσιακή συνεργάτιδα του κ. Λοβέρδου να ειδοποιήσει τον υπουργό για τη δοξολογία και ξεχάστηκε;

Σχετικές ειδήσεις