ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Παπαδημούλης: Συνάντηση Σαμαρά - Τσίπρα και... εκλογές!

Παπαδημούλης: Συνάντηση Σαμαρά - Τσίπρα και... εκλογές!

Νέο... κάλεσμα στον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά για συνάντησή του με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρααπήυθυνε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Ο κ. Παπαδημούλης, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στη διαπραγμάτευση με την τρόικα, θεωρεί ότι η ενδεδειγμένη απάντηση της χώρας προς τους εταίρους της, είναι: «Συνάντηση Τσίπρα-Σαμαρά και συμφωνία πακέτο για ΠτΔ, εκλογές και απομείωση του χρέους».

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαδημούλης, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter: «Η Τρόικα δεν βιάζεται να γυρίσει και απαιτεί. Απάντηση: Συνάντηση Τσίπρα-Σαμαρά και συμφωνία πακέτο για ΠτΔ, εκλογές και απομείωση του χρέους».

Λίγη ώρα αργότερα, πηγή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε ότι η δήλωση του ευρωβουλευτή, Δημήτρη Παπαδημούλη βρίσκεται στο ίδιο μήκος κύματος με τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα και τις ανέπτυξε ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος κατά την πρόσφατη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Όπως επισήμανε η ίδια πηγή, ο κ. Τσίπρας έχει δημόσια δηλώσει ότι μπορούν από τώρα κυβέρνηση και αντιπολίτευση να συμφωνήσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας μετά τις εκλογές, για άμεση προσφυγή στις κάλπες και για διαγραφή μέρους του χρέους της χώρας, αλλά οι θέσεις αυτές δεν έχουν γίνει δεκτές από την κυβέρνηση.

Σχετικές ειδήσεις