ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Τζον Κέρι, όπως λέμε... Γιώργος Παπανδρέου! Οι... άτυχες στιγμές Ελλήνων πολιτικών! (pics+vid)

Τζον Κέρι, όπως λέμε... Γιώργος Παπανδρέου! Οι... άτυχες στιγμές Ελλήνων πολιτικών! (pics+vid)

Με αφορμή το ατύχημα που είχε ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι με το ποδήλατό του, που είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο μηριαίο οστό, ας θυμηθούμε «παρόμοιους» τραυματισμούς Ελλήνων πολιτικών!

Ήταν Μάρτιος του 1998 όταν ο τότε πρόεδρος της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής, μαζί με άλλους βουλευτές του κόμματος του αλλά και του ΠΑΣΟΚ πήγαν στο γήπεδο του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας για να παίξουν ποδόσφαιρο. Ωστόσο, ο πρώην πρωθυπουργός στάθηκε άτυχος, καθώς πάτησε τη μπάλα και βρέθηκε στο έδαφος. Έτσι αναγκάστηκε επί τρεις βδομάδες να παραμείνει στο γύψο.

Αξέχαστη έμεινε και στον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου η βόλτα του με το ποδήλατο τον Απρίλιο του 2008 στη Σταμάτα. Κάνοντας ποδήλατο, ο τότε Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, έχασε την ισορροπία του, με αποτέλεσμα να πέσει και να υποστεί κάταγμα στον 8ο θωρακικό του σπόνδυλο. Πληροφορίες μάλιστα ανέφεραν πως ο Γιώργος Παπανδρέου προσπάθησε να ξαναβάλει την αλυσίδα του ποδηλάτου εν κινήσει και για αυτό έπεσε!

Τέσσερα χρόνια αργότερα, η ιστορία επαναλήφθηκε: Ξανάπεσε, όταν σε μια προσπάθεια του να στρίψει, έχασε τον έλεγχο του ποδηλάτου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, αυτή τη φορά, στη φτέρνα.

Πριν λίγες ημέρες, κάταγμα στον αγκώνα του δεξιού χεριού έπαθε και ο Αντώνης Σαμαράς. Ο πρώην πρωθυπουργός, επιστρέφοντας βράδυ στην οικία του, είχε την κακή, όπως εκ των υστέρων αποδείχθηκε, έμπνευση, να ρίξει μερικά σουτ στην μπασκέτα της αυλής, παρέα με το γιο του. Η συνέχεια γράφηκε επώδυνα στο ΚΑΤ, όπου μεταφέρθηκε με φρικτούς πόνους, για τα περαιτέρω...

Σχετικές ειδήσεις