ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Η νεολαία σε πρώτο πλάνο

Η νεολαία σε πρώτο πλάνο

Ο Κώστας Μητσόπουλος είναι ένα από τα πρόσωπα των ημερών καθώς εκπροσωπεί τον αέρα ανανέωσης στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, στο νομό Φθιώτιδας.

Με καταγωγή από το Θαυμακό Φθιώτιδας και μεταπτυχιακές σπουδές στα οικονομικά από το Πανεπιστήμιο Πειραιά, συγκαταλέγεται στους νέους ανθρώπους που με όρεξη για δουλειά και παρεμβατικό λόγο επισημοποιούν τη σχέση τους με την κεντρική πολιτική.

Ο Κώστας Μητσόπουλος προέρχεται από την ΟΝΝΕΔ, της οποίας είναι και ο σημερινός αντιπρόεδρος, ενώ παράλληλα έχει καταγράψει σημαντικές επιτυχίες ως εκπρόσωπος των φοιτητών του Πανεπιστημίου Πειραιά μέσα από τα ψηφοδέλτια της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Ως σύμβουλος επιχειρήσεων, γνωρίζει καλά τα προβλήματα της αγοράς και θεωρεί ότι το αντίδοτο για την αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων, είναι η εξωστρέφεια και η νεοφυής επιχειρηματικότητα.

«Η επιστροφή των νέων στον τόπο γέννησής τους και επανάκαμψη της οικονομίας της ελληνικής υπαίθρου, είναι ίσως η μεγαλύτερη πρόκληση για έναν νέο που ασχολείται με τα κοινά.» όπως ο ίδιος σχολιάζει.

Στις προσεχείς εκλογές μπορεί να μην καταγράψει συγκεκριμένο ποσοστό καθώς η ψηφοφορία διεξάγεται με λίστα και όχι σταυροδοσία, αναμφισβήτητα όμως θέτει τις βάσεις για τη μελλοντική του ενασχόληση με την πολιτική.

Σχετικές ειδήσεις