ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Σάλος: «Χάρισαν» χρέος 4.000 ευρώ στον υπουργό Φλαμπουράρη λίγες ημέρες πριν τις εκλογές!

Σάλος: «Χάρισαν» χρέος 4.000 ευρώ στον υπουργό Φλαμπουράρη λίγες ημέρες πριν τις εκλογές!

Έντονες αντιδράσεις αναμένεται να προκαλέσει δημοσίευμα της εφημερίδας «τα Νέα» για τον Αλέκο Φλαμπουράρη,που αφορά σε χρέος που είχε στο Δήμο Αίγινας.

Όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα, ο Αλέκος Φλαμπουράρης είχε χρέος 6.659,47 ευρώ στο δήμο Αίγινας από κατανάλωση νερού από το 2010.

Όπως έγινε γνωστό, λοιπόν, με απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια, ο δήμος αποφάσισε να «χαρίσει» στον κ. Φλαμπουράρη σχεδόν το 60% του χρέους του.

Όπως αναφέρει η απόφαση, «εξετάσθηκε το αίτημα του ως άνω καταναλωτή ύδρευσης και εγκρίθηκε λόγω αυξημένης κατανάλωσης να γίνει διόρθωση των ως άνω λογαριασμών ύδρευσης».

Έτσι, από το συνολικό ποσό ο υπουργός Επικρατείας πλήρωσε μόλις 2.618,76 ευρώ και ο δήμος του «χάρισε» σχεδόν 4.000 ευρώ.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το χρέος των 2.618,76 πληρώθηκε σε 18 δόσεις!

Η απόφαση του δήμου Αίγινας αναρτήθηκε στη Διαύγεια στις 14/09/2015, δηλαδή έξι ημέρες πριν από τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

Η νέα αποκάλυψη έρχεται ενώ στην επικαιρότητα εξακολουθεί να παραμένει το θέμα με τη δήλωση πόθεν έσχες του υπουργού Επικρατείας και είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει σάλο τις επόμενες ώρες.

Δείτε ΕΔΩ την απόφαση του δήμου Αίγινας, όπως αναρτήθηκε στη Διαύγεια.

Σχετικές ειδήσεις