Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Γελάνε και οι πέτρες με την δήλωση της Τζάκρη κατά Μητσοτάκη στον Alpha 989

Γελάνε και οι πέτρες με την δήλωση της Τζάκρη κατά Μητσοτάκη στον Alpha 989

Η συνέντευξη της κυρίας Θεοδώρας Τζάκρη στον Alpha 989 και στους Τάκη Χατζή και Δήμο Βερύκιο ήταν μια «απόλαυση» - Όσοι δεν την ακούσατε, απλά χάνετε... - Στη ΝΔ γελάνε και στον ΣΥΡΙΖΑ κλαίνε από τα γέλια... 

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε βαρείς χαρακτηρισμούς για τον πρωθυπουργό της χώρας, χαρακτηρίζοντάς τον «άπατρι» και «διεθνιστή», όταν ρωτήθηκε για τους χειρισμούς της κυβέρνησης όσον αφορά τα ελληνοτουρκικά.

Μιλώντας χθες 22/03/2020 στον Alpha 989 δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον πρωθυπουργό της χώρας «άπατρις» και διεθνιστή, για τον τρόπο που αντιμετωπίζει την Τουρκία και τις προκλήσεις της.

«Αυτή η κυβέρνηση είναι πολιτικά δειλή. Δεν μπορώ να εξηγήσω πώς ο Μητσοτάκης δεν μπορεί καν να δηλώσει πως θα κάνει ότι έκανε και η Κύπρος, δηλαδή ότι θα ασκήσει βέτο για τη Λευκορωσία στη Σύνοδο. Ο Ερντογάν αυτό έχει μάθει να κάνει, όταν πας με τις λογικές του κατευνασμού, όπως ο κ. Μητσοτάκης που άφησε το Oruc Reis να αλωνίζει για ενάμιση μήνα, αυτή είναι η συμπεριφορά της. Η Τουρκία μας έχει συνηθίσει διαχρονικά ότι μαζεύεται με το μαστίγιο και όχι με το καρότο. Ένα κομμάτι της Ευρώπης και οι Γάλλοι ήταν έτοιμοι να μας βοηθήσουν να επιβάλουμε σοβαρές κυρώσεις στην Τουρκία και είμαι σίγουρη ότι ο κ. Μητσοτάκης θα πάει στη Σύνοδο Κορυφής και αντί για κυρώσεις θα πάρει έναν διάλογο εφ’ όλης της ύλης με την Τουρκία. Βοά η Τουρκία ότι είναι όλα μιλημένα και συμφωνημένα και το μόνο που μένει είναι πώς θα τα πουλήσουνκ και πώς θα τα λανσάρουν. Τότε, θα κάνουν lockdown και θα μας κουνάνε το δάχτυλο οι ανεπαρκείς, που δείχνουν τους πολίτες ως υπεύθυνους για όλα τα κακά…».

Οι δηλώσεις της προκάλεσαν ακόμα και αντίδραση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, προσπάθησε να το μαζέψει λίγο, αφού μέσω των λογαριασμών του στα social media πήρε δημόσια θέση, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλει τον Μητσοτάκη για πολλά και δικαίως. Δεν είναι όμως άπατρις, ούτε διεθνιστής!» αδειάζοντας την Θεοδώρα Τζάκρη η οποία αναφέρθηκε με ιδιαίτερα σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του Πρωθυπουργού.

Προφανώς η κυρία Τζάκρη δεν γνώριζε την ακριβή ερμηνεία των χαρακτηρισμών, εκτός κι αν νομίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρεσβεύει τον εθνικισμό και τον πατριωτισμό.

Βρε πώς αλλάζουν οι καιροί.

Οι αριστεροί θα γίνουν υπερ-πατριώτες και οι δεξιοί.... διεθνιστές.

Θα μου πείτε η Τζάκρη είναι αριστερή;

Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου...

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Οι επόμενες ημέρες κρίνουν το lockdown στην Αττική