Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Το Ευρώ σώζει την Ελλάδα

Το Ευρώ σώζει την Ελλάδα

Οι εικόνες των επεισοδίων που δείχνουμε στους ξένους, επιβεβαιώνουν την ανησυχία τους οτι είναι πολύ πιθανό να χάσουν τα λεφτά τους και να δικαιώσουν τους ξένους οίκους που ποντάρουν στη χρεοκοπία μας, για να πληρωθούν τα ασφάλιστρα κινδύνου! Οι κομμουνιστικές συμπεριφορές μέσα στη βουλή καταδεικνύουν εικόνες του παρελθόντος, που θέλουν να διχάσουν τον Ελληνικό λαό.

Ήταν μονόδρομος, δυστυχώς, η ψήφιση της δανειακής σύμβασης γιατί ήμασταν απροετοίμαστοι και θα οδηγούμασταν σε σκηνές βίας, απώλειας των εισοδημάτων μας από τις τράπεζες, ελλείψεις σε τρόφιμα και φάρμακα. Το χρεοκοπημένο πολιτικό μας σύστημα δεν έχει τα αντανακλαστικά να ανταπεξέλθει στη διαχείριση μιας πιθανής χρεοκοπίας της χώρας μας.

Είναι επιτακτική ανάγκη να παραμείνουμε στην ευρωζώνη και στο ευρώ και να κοιτάξουμε να απομακρύνουμε τους πολιτικάντηδες που ξεγέλασαν τη χώρα με υποσχέσεις και ρουσφέτια. Τώρα όσο ποτέ άλλοτε πρέπει να σκεφθούμε τη νέα γενιά. Η Γερμανίδα καγκελάριος κα Μέρκελ, θα προχωρήσει, λένε οι πληροφορίες μου, επίσης στο κούρεμα των Ελληνικών ομολόγων στην ΕΚΤ, και θα παράσχει έξτρα αναπτυξιακό πακέτο στη χώρα μας, για την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και για την ανάπτυξη της οικονομίας μας, αν εφαρμόσουμε τα μέτρα που ψηφίσαμε. Οι άνθρωποι τρόμαξαν από την ανευθυνότητα του ΠΑΣΟΚ, γι' αυτό έγιναν σκληροί διαπραγματευτές.

Η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη και εκεί πρέπει να δει το μέλλον της.

Ο λαός μας δεν πρέπει να διχαστεί.

Καλό ξεκίνημα στην εβδομάδα σας!