Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Επίσκεψη Α/ΓΕΣ στο 308 ΠΕΒ

Επίσκεψη Α/ΓΕΣ στο 308 ΠΕΒ

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος κ. Χρίστος Μανωλάς επισκέφθηκε την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014, το 308 Προκεχωρημένο Εργοστάσιο Βάσεως, όπου ενημερώθηκε από το Διοικητή του εργοστασίου, για την πρόοδο των εργασιών ένταξης των ΤΟΜΠ «Μ» σειράς, που αποτελούν δωρεά των ΗΠΑ στο Ελληνικό κράτος, στα πλαίσια σχετικής διακρατικής συμφωνίας.

Τον κ. Α/ΓΕΣ συνόδευαν ο Διοικητής της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ Αντιστράτηγος κ. Βασίλειος Τελλίδης και ο Διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού Αντιστράτηγος κ. Πέτρος Γεωργίου.

gen3

Συγκρατημένα αισιόδοξος ότι η επιστροφή σε ρυθμούς ανάπτυξης μπορεί να επιτευχθεί μέσα στο 2015, εμφανίστηκε ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, επισημαίνοντας παράλληλα ότι "έχουμε πλέον φτάσει κοντά στο σημείο εξόδου από την ύφεση, μετά από αλλεπάλληλα τρίμηνα επιδείνωσης κατά το 2012 και τις αρχές του 2013".

gen

Σε ομιλία του για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2015 ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Αντιπροσώπων, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι "η εφαρμογή του πολιτικά δύσκολου αλλά απολύτως αναγκαίου προγράμματος για τη μεταρρύθμιση και εξυγίανση της οικονομίας μας φέρνει αποτελέσματα", υπογραμμίζοντας, ωστόσο, ότι "η κυπριακή οικονομία εξακολουθεί να αντιμετωπίζει δυσκολίες και προκλήσεις, αλλά είναι πολύ πιο καλή η κατάσταση σήμερα, από αυτή που η κυβέρνηση Αναστασιάδη παρέλαβε πριν από 20-21 μήνες".

ΠΗΓΗ sigmalive.com

Σχετικές ειδήσεις