Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Ρελάνς των ΑΝ.ΕΛ. στον Πειραιά με υποψήφιο το γραμματέα τους;

Ρελάνς των ΑΝ.ΕΛ. στον Πειραιά με υποψήφιο το γραμματέα τους;

Οι βόλτες του Γιάννη Μοίρα στο λιμάνι...

Συζητήσεις σε πολιτικούς κύκλους στον Πειραιά έχουν προκαλέσει οι όλο και τακτικότερες περιοδείες του Γενικού Γραμματέα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Γιάννη Μοίρα στο κέντρο και στις γειτονιές της πόλης.

Ο Γ.Γ. των ΑΝ.ΕΛ. είναι γέννημα-θρέμμα Πειραιώτης και στις Περιφερειακές Εκλογές ήταν υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης καταλαμβάνοντας στο συνδυασμό του την πρώτη θέση ανά Περιφερειακή Ενότητα με ποσοστό ρεκόρ 9,5%, κάνοντας μία εντελώς αδάπανη καμπάνια πόρτα-πόρτα την ώρα που οι αντίπαλοι σκορπούσαν χρήμα αφειδώς.

Δεδομένου λοιπόν ότι το κόμμα χρειάζεται ενίσχυση στον Πειραιά λόγω της αποχώρησης Μελά, δεν αποκλείεται η υποψηφιότητα Μοίρα ως απάντηση...

Εξάλλου ο Γ.Γ. των ΑΝ.ΕΛ. διασταυρώνει συνέχεια τα ξίφη με το βουλευτή που αποχώρησε από το κόμμα, τόσο μέσα από τα πάνελ τηλεοπτικών σταθμών, όσο και στην πρόσφατη επίσημη δοξολογία για τον πολιούχο Άγιο Σπυρίδωνα όπου ο Μοίρας προσφωνήθηκε ως επίσημος από το Μητροπολίτη Σεραφείμ, στάθηκε επιδεικτικά δίπλα στο Μελά και είχε μαζί του μία «ζωηρή» στιχομυθία που έγινε αντιληπτή από πολύ κόσμο.

Γεγονός είναι ότι ως Γενικός Γραμματέας κοινοβουλευτικού κόμματος, ως Πειραιώτης, αλλά και ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης και νυν περιφερειακός σύμβουλος ο Μοίρας ενδέχεται να αποτελέσει το κλειδί για να πάρουν ξανά έδρα στον Πειραιά οι ΑΝ.ΕΛ. Όσο για την σχέση του με τον Ολυμπιακό, ο ίδιος υπενθυμίζει υπαινικτικά ότι ο σύλλογος ιδρύθηκε 10 Μαρτίου του 1925 στην ταβέρνα του ... Μοίρα.