Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

ΝΔ: Σκέφτονται πρόταση μομφής κατά της Ζ.Κωνσταντοπούλου

ΝΔ: Σκέφτονται πρόταση μομφής κατά της Ζ.Κωνσταντοπούλου

Τα χθεσινά (18/3/2015) γεγονότα στην αίθουσα του Κοινοβουλίου που έφεραν σε αμηχανία μέχρι και την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται πως πρόκειται να πυροδοτήσουν νέο κύκλο αντιπαράθεσης μεταξύ κυβέρνησης και ΝΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες πλέον για τα κόμματα της αντιπολίτευσης και πλέον το ενδεχόμενο κατάθεσης πρότασης μομφής προς το πρόσωπο της δε φαντάζει απίθανο.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά μάλιστα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάκης Βορίδης τόνισε πως ένα τέτοιο ενδεχόμενο δε φαντάζει απίθανο, μιας και η κυρία Κωνσταντοπούλου «δεν ρωτάει κανέναν και παίρνει μόνη της αποφάσεις».

Αναφερόμενος μάλιστα στα χθεσινά γεγονότα, είπε χαρακτηριστικά πως χθες «έγινε μια σφαγή γιατί η πρόεδρος αποφάσισε να καταστήσει ρυθμιστικό παίκτη τη Χρυσή Αυγή». Χαρακτηριστικό του κλίματος που υπάρχει στη Νέα Δημοκρατία εις βάρος της Προέδρου της Βουλής, είναι το γεγονός πως στην ίδια γραμμή κινείται και ο έτερος Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μιλώντας στην αίθουσα του Κοινοβουλίου τόνισε πως η Πρόεδρος πλέον δεν απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της αντιπολίτευσης.

Σχετικές ειδήσεις