Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Ιούλιο η Εθνική Συνδιάσκεψη της ΝΔ

Ιούλιο η Εθνική Συνδιάσκεψη της ΝΔ

Τον προσεχή Ιούλιο θα πραγματοποιηθεί όπως όλα δείχνουν η Εθνική Συνδιάσκεψη της Νέας Δημοκρατίας, με τον Αντώνη Σαμαρά να θέτει ως στόχο να γυρίσει όλη τη χώρα μέχρι τότε μέσα από μία σειρά προσυνδιασκέψεων.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δείχνει έτοιμος να ανοίξει τις πόρτες του κόμματος σε φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις που επιθυμούν μέσα από τη γαλάζια παράταξη να καταστούν ανάχωμα στο ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που πρακτικά θα μεταφραστεί σε άνοιγμα των καταλόγων του κόμματος σε όσους επιθυμούν να εγγραφούν.

Παράλληλα, στη Λεωφόρο Συγγρού δε δείχνουν διατεθειμένοι να κάνουν πίσω από την αντιπολιτευτική τους στρατηγική, τονίζοντας ότι θα ακούσουν και θα μιλήσουν με τον κόσμο της περιφέρειας, ωστόσο δεν πρόκειται να «χαϊδέψουν αυτιά», καθώς η αλήθεια είναι ο μόνος δρόμος για να σταθεροποιηθεί η χώρα, σύμφωνα με το αφήγημα που έχουν ετοιμάσει.

Η οργανωτική επιτροπή πάντως των 11 προσυνδιασκέψεων, συνεδρίασε χθες για πρώτη φορά και σύμφωνα με απόφαση του Προέδρου της ΝΔ αποτελείται από τους: Α.Παπαμιμίκο, Γ.Πλακιωτάκη, Μ.Βαρβιτσιώτη, Κ.Τσιμάρα, Θ.Μπούρα, Φ.Ταυρή, Μ.Κεφαλογιάννη, Σ.Ιωαννίδη, Δ.Καλογερόπουλο, Β.Αξιώτη, Α.Κόκκαλη, Δ.Μαραβέλια, Δ.Λουλουδάκη, Μ.Συρεγγέλα και Θ.Τάτση.

Σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα πάντως, η πρώτη προσυνδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 26 Απριλίου στη Λάρισα, ενώ θα ακολουθήσουν τα Ιωάννινα και η Αλεξανδρούπολη.

Σχετικές ειδήσεις