Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Ντάισελμπλουμ: Κουράστηκα με τους Έλληνες πολιτικούς και τις ιδεολογικές συζητήσεις μαζί τους

Ντάισελμπλουμ: Κουράστηκα με τους Έλληνες πολιτικούς και τις ιδεολογικές συζητήσεις μαζί τους
Ανακούφιση στους Ευρωπαίους πολιτικούς...προκάλεσε η χθεσινή (15/7/2015) ομόφωνη ψηφοφορία του νέου μνημονίου στην ελληνική βουλή. Τους κουράσαμε λένε. Πρώτος και καλύτερος ο κ. Ντάισελμπλουμ που για άλλη μία φορά δείχνει την μεγάλη αντιπάθειά του στους Έλληνες.

«Κουράστηκα με τους Έλληνες πολιτικούς και τις ιδεολογικές συζητήσεις μαζί τους», δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Αγανάκτησε τόσο...ο κ. Ντάισελμπλοουμ που ξεστόμισε την παραπάνω δήλωση, δείχνοντας καθαρά την "καταπίεση" που υπέστη όλο το διάστημα να συνομιλεί με πολιτικούς της χώρας μας.

Οι οικονομικές συζητήσεις φυσικά τον έφεραν αρκετές φορές σε δύσκολη θέση, αφού είχε να αντιμετωπίσει σοβαρούς επιστήμονες με αληθινά, όχι ψεύτικα, πτυχεία.

Ο επικεφαλής της Ευρωζώνης είπε πως η σκληρή συμφωνία μεταξύ της Ελλάδας και των δανειστών της είναι αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης προς την Αθήνα που έχει κλονιστεί. «Με την έγκριση που έδωσε η ελληνική Βουλή βελτιώνει την κατάσταση» είπε ο κ. Ντάισελμπλουμ και πήρε ανάσα...

Εμείς να δείς...

Σχετικές ειδήσεις