Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Ετοιμάζουν συλλήψεις για τα δελτία των... 20:00

Ετοιμάζουν συλλήψεις για τα δελτία των... 20:00

Τελικά όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει... Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ. περιορίζεται σε επικοινωνιακού τύπου διακηρύξεις περί πάταξης της διαπλοκής - Οι πληροφορίες του Newsbomb.gr επιμένουν ότι τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν και συνεννοημένες συλλήψεις για τα δελτία των οκτώ!

Οι αποκαλύψεις του Newsbomb.gr για τον εκβιασμό και το περίεργο deal που επιχειρήθηκε από τον ισχυρό άνδρα του ΔΟΛ, Στ. Ψυχάρη, προς την κυβέρνηση προκειμένου να ρυθμιστούν τα θαλασσοδάνεια του Συγκροτήματος, έχουν προκαλέσει «σεισμό» και στις δυο πλευρές.

Βλέπετε, τα πράγματα είναι ακριβώς όπως περιγράφονται στο ρεπορτάζ του Newsbomb.gr με τίτλο: «Εκβιασμός Ψυχάρη στο Μαξίμου ενόψει της κατάθεσης για τα θαλασσοδάνεια».

Όπως γράφαμε, λίγες μέρες πριν την κατάθεσή του κ. Ψυχάρη για τα δάνεια δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, επικοινώνησαν με το Μαξίμου γνωστός μεγαλοεπιχειρηματίας κι επίσης γνωστός μεγαλοδημοσιογράφος και μετέφεραν, όπως είπαν, μήνυμα του Ψυχάρη, να ασκηθούν απ’ το Μαξίμου πιέσεις στον ανακριτή «να κλείσει η υπόθεση»!

Η αποκάλυψη του Newsbomb.gr έχει προκαλέσει πανικό και στις δυο πλευρές αφού δημιουργεί «σκιές» για τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση διαχειρίζεται τις υποθέσεις των μιντιαρχών με τα θαλασσοδάνεια.

Από την πλευρά του κυρ - Σταύρου η παραπάνω πρακτική είναι γνωστή από την περίοδο του ΠΑΣΟΚ που μπαινόβγαινε στο Μαξίμου από την πίσω πόρτα για να πάρει δάνεια με ευνοϊκούς όρους και με πρωθυπουργική εντολή, όταν οι τραπεζίτες του είχαν κλείσει τη στρόφιγγα.

H υπόθεση όμως δεν σταματάει εδώ... Θα έχει και συνέχεια και μάλιστα επί της οθόνης...

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ετοιμάζονται συλλήψεις για το θεαθήναι... Από αυτές που γίνονται μπροστά στις κάμερες για τα δελτία των οκτώ και στη συνέχεια, μετά από δυο ημέρες, οι κατηγορούμενοι αφήνονται ελεύθεροι πληρώνοντας μια στοιχειώδη εγγύηση, συνεχίζουν το «θεάρεστο» έργο τους και οι υποθέσεις τους παραπέμπονται στις ελληνικές καλένδες.

Μακάρι να διαψευστούμε.

Αν όμως οι αποκαλύψεις επιβεβαιωθούν, τότε οι «αυτοαποκαλούμενοι» διώκτες της διαπλοκής Τσίπρας και Καμμένος θα πρέπει να βρουν... καράβι να φύγουν.

Το παραμύθι με τις αόριστες διαβεβαιώσεις περί πάταξης της διαπλοκής έχει τελειώσει.

Οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη πλην της απόδοσης δικαιοσύνης θα σημαίνει αυτομάτως «συμφωνία» κάτω από το τραπέζι και το έργο το έχουμε δει πολλές φορές.

Σχετικές ειδήσεις