BOMBER

Και ο Λαφαζάνης «κρεμάει» Βαρουφάκη

Και ο Λαφαζάνης «κρεμάει» Βαρουφάκη

Αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο…

«Δεν με ρώτησε ο Βαρουφάκης και επέκτεινε μόνος του για ένα 6μηνο το μνημόνιο του Σαμαρά», είπε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

Ο Λαφαζάνης μάλιστα αποκάλυψε ότι πήγε στον Τσίπρα και του τα είπε εκείνη την περίοδο. «Πήγα στον Τσίπρα και... ήταν κι εκείνος αιφνιδιασμένος και μου είπε: και τώρα τι κάνουμε;».

Μιλάμε δηλαδή για καταστάσεις τρέλας.

«Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό ο Βαρουφάκης. Πιέστηκε; Θεώρησε ότι έπαιρνε έτσι μία ανάσα; Προετοιμαστείτε, τους έλεγα. Θα δεχτούμε πίεση από τους Ευρωπαίους. Όταν λες θα καταργήσω τα μνημόνια πρέπει να έχεις και ένα σχέδιο. Έγινε η μεγαλύτερη κωλοτούμπα στην πολιτική ιστορία της ανθρωπότητας», πρόσθεσε.

Αναφορικά με την ενδεχόμενη δημοσιοποίηση των συνομιλιών του Eurogroup και τα σχετικά usb sticks του Γιάνη Βαρουφάκη, ανεφερε ότι «πρέπει να δούμε τι περιλαμβάνουν. Όλο το πρόγραμμα των συνεδριάσεων του Eurogroup ή κάποια κομμάτια επιλεκτικά», ενώ προσθέτει ότι η δημοσιοποίησή τους «θα εκθέσει τον ίδιο τον Βαρουφάκη και την ελληνική κυβέρνηση. Και οι Γερμανοί θα εκτεθούν, αλλά ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται».