BOMBER

Πού θέλει να... παίξει μπάλα ο Καλαφάτης;

Πού θέλει να... παίξει μπάλα ο Καλαφάτης;

Ο νέος υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης 

Να σπάσει το «γύψο της πανδημίας» και το διοικητήριο να «παίξει» την «μπάλα» που πρέπει για τα μεγάλα έργα που χρειάζεται η Βόρεια Ελλάδα θέλει ο νέος υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης.

Ο Σταύρος Καλαφάτης, έδειξε από τα πρώτα εικοσιτετράωρα, το σύστημα που θέλει να ακολουθήσει και περιλαμβάνει τακτική συνεργασία για τα θέματα του νέου Γηπέδου του ΠΑΟΚ και της ανάπλασης του χώρου της ΔΕΘ. Τα χέρια τα έδωσε με ένα παλαιό του φίλο και νυν υφυπουργό Περιβάλλοντος τον Νίκο Ταγαρά, στον οποίο μάλιστα είχε παραδώσει το χαρτοφυλάκιο όταν είχε πάρει το χρίσμα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στη Θεσσαλονίκη.

Πάντως η «ενδεκάδα Καλαφάτη» έχει ως στόχο να λειτουργεί σε μόνιμη βάση το «κόκκινο τηλέφωνο» με την Αθήνα και μέσα από την επικοινωνία με τους αρμόδιους Υπουργούς να «μπαίνει γκολ»…στην επίλυση των θεμάτων που αφορούν στη Θεσσαλονίκη και ευρύτερα στις Περιφέρειες ττης Μακεδονίας και Θράκης.

Ο κ. Καλαφάτης δέχθηκε από το πρωί της Κυριακής τηλεφωνικά ευχές από τους περισσότερους επικεφαλής των εποπτευόμενων φορέων του Υπουργείου με τους οποίους συμφωνήθηκε να καθοριστούν το επόμενο διάστημα συναντήσεις ενημέρωσης και συνεργασίας για τρέχοντα θέματα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης - HELEXPO Α.Ε., της Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε., του Κέντρου Διαφύλαξης Αγιορείτικης Κληρονομιάς (ΚΕ.Δ.Α.Κ.) καθώς της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας Α.Ε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.