BOMBER

Η Παγώνη δεν θα πάει σε reality - Τώρα ησύχασα...

Η Παγώνη δεν θα πάει σε reality - Τώρα ησύχασα...

Οι φήμες την ήθελαν να πηγαίνει μέχρι και σε τηλεοπτικό reality από τη νέα τηλεοπτική σεζόν - Ευτυχώς η ίδια το διαψεύδει

Δεν λέω, η κυρία Ματίνα Παγώνη είναι πρόσχαρη, έχει χιούμορ και είναι συμπαθέστατη, αλλά μέχρι εκεί. Το να κατέβει και να συμμετάσχει σε τηλεοπτικό ριάλιτι μάλλον ξενίζει... Θα μου πεις, φήμες είναι μην τα πιστεύεις. Βρε μέχρι να το διαψεύσει η ίδια, πήγε η ψυχή μου στην... Κούλουρη.

Λέω, είναι ποτέ δυνατόν η κυρία Ματίνα μας, η γιατρός μας, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ να πάει σε τέτοια ριάλιτι σαπουνόπερες; Έλα Χριστέ κι Απόστολε. Είπαμε έχει χιούμορ, έχει αυτοσαρκασμό, αλλά όχι και τηλεαστέρας σε ριάλιτι.

Τροποτινά βέβαια είναι τηλεαστέρας, τουλάχιστον σε ότι αφορά τις ενημερωτικές εκπομπές, αφού καταφέρνει και ξεπηδάει από το ένα τηλεπαράθυρο στο άλλο. Πότε φεύγει από το Mega και βρίσκεται στον Alpha είναι απίστευτο. Διακτινίζεται.

Και αυτά τα μπλε γυαλιά της με το μπλε ελεκτρίκ φόρεμα, χάρμα είναι... Και στο μεσοδίαστημα των εμφανίσεών της κάνει μια τσακ και βρίσκεται στο θέατρο, στην παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου.

Τελικά πάντως η ίδια η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ διέψευσε τις φήμες για συμμετοχή της σε ριάλιτι. Ερωτηθείσα σχετικά με τα δημοσιεύματα, στον Alpha 98,9 η κυρία Παγώνη ξεκαθάρισε: «Στα ριάλιτι θα πάνε οι άνθρωπιοι που πρέπει να πάνε, που τους αρέσουν, που τα παρακολουθούν και είναι η δουλειά τους. Εμένα η δουλειά μου είναι η Ιατρική».

«Μην λέμε αστεία», απάντησε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να αποδέχεται πρόταση για συμμετοχή της σε ριάλιτι τη νέα τηλεοπτική σεζόν και αμέσως ανακουφίστηκα.

Λέω μέσα μου: «Η Ματίνα ανήκει στο λαό της κύριε... ». Εμείς οι θαυμαστές της μόνο βουλευτή την θέλουμε ή έστω θεατράνθρωπο... Πώς ήτανε αυτός ο πρύτανης που ανέβαζε και παραστάσεις; Κάτι τέτοιο. Τίποτα λιγότερο για την κυρία Παγώνη...

YΓ: Το κείμενο είναι γραμμένο με μεγάλη συμπάθεια προς το πρόσωπο της προέδρου της ΕΙΝΑΠ η οποία διακρίνεται για το χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό της...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Υποχρεωτικός εμβολιασμός – Εστίαση μόνο για εμβολιασμένους: Αυτά τα μέτρα ανακοινώθηκαν