BOMBER

Jumbo: Η επιχείρηση που έχει στείλει το «ποτέ την Κυριακή» για… περίπατο

Jumbo: Η επιχείρηση που έχει στείλει το «ποτέ την Κυριακή» για… περίπατο

Όπως είναι γνωστό, τα τελευταία χρόνια το «ποτέ την Κυριακή» έχει πάει… περίπατο για τους εργαζόμενους των Jumbo.

Η επιχείρηση του κ. Βακάκη -ο οποίος πριν λίγους μήνες είχε προτείνει 7ήμερη και 12ώρη εργασία- εξέδωσε πριν από λίγες ημέρες μία λυπηρή ανακοίνωση, στην οποία ενημέρωνε ότι τα καταστήματα του Παγκρατίου, των Αχαρνών, του Π. Φαλήρου και του Κολωνού θα παραμείνουν ανοικτά σχεδόν όλες τις Κυριακές του Σεπτεμβρίου!

«Κάθε Κυριακή συνεχίζουν να είναι ανοιχτά τα καταστήματα στα Σπάτα, στην Κατερίνη και στην Πρέβεζα», επισημαίνεται στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα της επιχείρησης. Στην ίδια ιστοσελίδα τονίζεται ότι τα Jumbo παραμένουν επί τρεις δεκαετίες στις «καρδιές μικρών και μεγάλων τόσο για την προσφορά στο παιχνίδι, όσο και για τις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές».

Δεν διευκρινίζεται ωστόσο ότι τα Jumbo δεν υπάρχουν στις καρδιές «μικρών» που οι γονείς τους δουλεύουν στη συγκεκριμένη επιχείρηση και δεν τους βλέπουν ούτε τις… Κυριακές, αλλά και των «μεγάλων» που αναγκάζονται να φεύγουν από το σπίτι την ημέρα που υποτίθεται θα περνούσαν δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά τους!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.