BOMBER

Στέφανος Κασσελάκης: Υποψήφιος για το «χρυσό κουφέτο»

Στέφανος Κασσελάκης

Γελάνε και τα τσιμέντα με την περίπτωση του αυτοαποκαλούμενου «εφοπλιστή», Στέφανου Κασσελάκη, που ξαφνικά από το Σαουθ Μπιτς του Μαϊάμι θέλει να γίνει πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Η υποψηφιότητα Κασσελάκη είναι η ταφόπλακα στη σοβαρότητα του κόμματος ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και στο αριστερό, φιλολαϊκό προφίλ του και αποτελεί ομολογημένη ιδεολογική χρεοκοπία.

Στον ΣΥΡΙΖΑ, οι σοβαροί άνθρωποι βρίσκονται σε αναταραχή λόγω της έλευσης του αμερικανοτραφούς επιχειρηματία και οι σκληροπυρηνικοί της Κουμουνδούρου φαίνεται να τον θεωρούν ξένο σώμα και για το κόμμα και για την ελληνική κοινωνία.

Για να λέμε του στραβού το δίκιο αν τον δεις για πρώτη φορά σε φωτογραφία δεν το κάνεις και για αριστερό. Ο Στέφανος Κασσελάκης φέρνει κάτι σε υποψήφιο των ρεπουμπλικανών από το Μαϊάμι της Φλόριντα. «Ποιος τον έφερε;», «ποιος κρύβεται πίσω από την υποψηφιότητά του;», «ποια επιχειρηματικά συμφέροντα τον προωθούν;», είναι μερικά από τα ερωτήματα που πλανώνται πάνω από την πολιτική σκακιέρα. Το κρίσιμο όμως ερώτημα είναι «γιατί τον έφεραν;».

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Στέφανος Κασσελάκης ξύπνησε ένα πρωί στο South Beach και εκεί που έτρωγε το πρωινό του με ομελέτα, κέικ πατάτας και μπέικον είπε «δεν πάω στην Ελλάδα να γίνω πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ;».

Το σύστημα πουσάρει έναν life style τύπο με μοναδικά προνόμια ότι είναι νέος, ωραίος, gay και περιφέρει το αγόρι του σε τηλεοράσεις και περιοδικά για να μας τον γνωρίσει....

Είναι, λέει, από πολύ πλούσια οικογένεια Ελληνοαμερικανών αλλά ο ίδιος ανεπάγγελτος και δηλώνει αυτοδημιούργητος εφοπλιστής και παντρεμένος με άντρα στην Αμερική. Ειδικά αυτό το τελευταίο, το σύστημα που τον μανατζάρει το προωθεί εις το έπακρον.

Σας παρακαλώ μην γελάτε...

Είναι κραυγαλέα ΝΕΟφιλελεύθερος, πολύγλωσσος, μοσχαναθρεμμένος, σπουδαγμένος στα καλύτερα αμερικανικά Πανεπιστήμια των ΗΠΑ, δεν έχει ζήσει στην Ελλάδα αλλά θα λύσει όλα τα προβλήματα της Ελλάδας.

Αυτοί που προωθούν και διαφημίζουν τον Στέφανο Κασσελάκη μόνο ένα σκοπό μπορεί να έχουν. Να ευτελίσουν πλήρως τη διαδικασία εκλογής στον ΣΥΡΙΖΑ και να γελειοποιήσουν το χώρο της Αριστεράς.

Ένα κολεγιόπαιδο με αμερικανική νοοτροπία, που δούλεψε για τον Τζο Μπάιντεν και την Goldman Sachs, μέλος της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και παντρεμένος στην Αμερική με άντρα, που «συναγελάζεται» επαγγελματικά μεγάλα καπιταλιστικά σχήματα ανά τον κόσμο, ήρθε να σώσει την Ελλάδα. Κλαυσίγελος. Εκτός κι αν ο άνθρωπος ήρθε στην Ελλάδα, προκειμένου να γελοιοποιήσει όλη τη διαδικασία και να τα κάνει όλα «Χρυσό Κουφέτο», την αλήστου μνήμης εκπομπή της Αννίτας Πάνια με τους γαμπρούς παρατράγουδα...